Hansaplast: Επιθέματα με ασπίδα προστασίας που εμποδίζει το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων να εισέλθουν στην πληγή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Hansaplast: Επιθέματα με ασπίδα προστασίας που εμποδίζει το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων να εισέλθουν στην πληγή
H Hansaplast, εξακολουθεί να είναι δίπλα μας και να μας καλύπτει με κλασικά & αγαπημένα επιθέματα που δεν λείπουν από κανένα σπίτι, τώρα και με extra προστασία.

H Hansaplast, εξακολουθεί να είναι δίπλα μας και να μας καλύπτει με κλασικά & αγαπημένα επιθέματα που δεν λείπουν από κανένα σπίτι, τώρα και με extra προστασία.

Κάθε μέρα της ζωής μας, είναι γεμάτη με συναρπαστικές & έντονες στιγμές που μας καλούν να τις ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτές οι στιγμές μπορεί να περιλαμβάνουν τη φροντίδα του κήπου, την προετοιμασία του αγαπημένου μας γεύματος, ακόμα και μια βόλτα στην εξοχή. Τα επιθέματα Hansaplast, είναι δίπλα μας να μας προστατεύσουν σε περίπτωση που προκύψει κάποιος μικροτραυματισμός, ώστε να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα ανενόχλητοι.

H Hansaplast, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την ασφαλή & σωστή περιποίηση των πληγών, εξακολουθεί να μας προσφέρει επιθέματα υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τα επιθέματα, Hansaplast είναι τα μοναδικά που παρέχουν Ασπίδα Προστασίας κατά των βακτηρίων σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα που εμποδίζει το 99% των βακτηρίων να έρθουν σε επαφή με την πληγή. Έτσι, κρατούν την πληγή καθαρή και μειώνουν τον κίνδυνο ενδεχόμενης μόλυνσης.

Γνωρίστε τα προϊόντα

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία κάθε είδους μικρής πληγής, με υλικό που είναι αεροδιαπερατό & ανθεκτικό στο νερό. Η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. Η δυνατή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του. Επιπλέον, τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή. Εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων & έρχονται χωρίς λάτεξ για τη μείωση του ρίσκου αλλεργιών.

Τα επιθέματα Hansaplast Elastic μπορούν να προσαρμοστούν ιδανικά σε όλες τις κινήσεις, καθώς είναι ιδιαίτερα ελαστικά. Είναι κατάλληλα για την κάλυψη κάθε είδους μικρής πληγής, διότι το υλικό έχει τη δυνατότητα να τεντώνεται και να ακολουθεί τις κινήσεις του δέρματος. Η γάζα του επιθέματος, προστατεύει την πληγή χωρίς να κολλάει σε αυτή και η ισχυρή κολλητική ικανότητα εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει σταθερό στη θέση του. Επιπλέον, εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων & έρχονται χωρίς λάτεξ για τη μείωση του ρίσκου αλλεργιών. Τέλος, απωθούν το νερό.

Τα επιθέματα Hansaplast Aqua Protect είναι 100% αδιάβροχα επιθέματα, κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία μικρών πληγών και ιδανικά για χρήση στο νερό όπως στο ντους, στο μπάνιο και στην κολύμβηση. Το υλικό είναι εύκαμπτο και αεροδιαπερατό, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και δεν αφήνει το νερό να παγιδευτεί γύρω από την πληγή. Τα επιθέματα εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων.

Συνέχισε να ζεις. Σε καλύπτουμε.

#ΣεΚαλύπτουμε #LifeUninterrupted #HansaplastGreece

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider