Μεγάλες προσφορές στις ΗΠΑ για αγορά νέων αυτοκινήτων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεγάλες προσφορές στις ΗΠΑ για αγορά νέων αυτοκινήτων
Οι εταιρείες αυτοκινήτων στις ΗΠΑ απαντούν ενεργητικά στη μεγάλη μείωση ταξινομήσεων, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές πολύ σημαντικά κίνητρα.

Πέρα από τις κοινωνικές δράσεις που έχουν αναλάβει οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού, δεν παραλείπουν να προσφέρουν και μεγάλα κίνητρα προς τους καταναλωτές για την αγορά καινούριων αυτοκινήτων.

Το Μάρτιο οι ταξινομήσεις καινούριων αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών ιδιωτικής χρήσης σημείωσαν μείωση κατά 38% στις ΗΠΑ. Σύμφωνα ωστόσο με την εταιρεία οικονομικών αναλύσεων TD Economics, η μείωση πωλήσεων 38% το Μάρτιο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς τα πρώτα μέτρα lockdown ίσχυσαν μετά τις 20 Μαρτίου στις ΗΠΑ και κυρίως στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια. Έτσι, σύμφωνα πάντα με την TD Economics, αναμένεται ένας πολύ χειρότερος Απρίλιος και ίσως αντίστοιχος Μάιος.

Σε αυτή τη ζοφερή για την αγορά αυτοκινήτων προοπτική, οι κατασκευαστές δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Κατ' αρχάς πολλοί από αυτούς προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς αυτοκινήτου online, καθώς σε πολλές περιοχές οι έμποροι αυτοκινήτων έχουν κλειστά τα καταστήματά τους. Επίσης, προσφέρουν πολύ μεγάλα κίνητρα στους καταναλωτές, όπως μειώσεις τιμών που φτάνουν τις δεκάδες χιλιάδες δολάρια, δυνατότητα πληρωμής πρώτης δόσης σε περίπτωση χρηματοδότησης μετά από έως και 6 μήνες, καθώς και δυνατότητες ρύθμισης των δανείων που έχουν συνάψει ήδη οι πελάτες τους.

Το ρεπορτάζ του insider αναδεικνύει τις πρακτικές των μεγαλύτερων κατασκευαστών στις ΗΠΑ, αναφορικά με τις προσφορές τους για την περίοδο της πανδημίας και σας τις παρουσιάζει συνοπτικά στη συνέχεια. Πολλές από αυτές παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα μπορούσαν ίσως να αποτελέσουν και ιδέες για αντίστοιχες ενέργειες των αντιπροσώπων στη χώρα μας.

Buick

Buick

Η θυγατρική της General Motors δίνει τη δυνατότητα πληρωμής πρώτης δόσης σε περίπτωση χρηματοδότησης μετά από 4 μήνες. Ταυτόχρονα, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις τιμής για αγορά αυτοκινήτου στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, οι οποίες φτάνουν έως και τα 14.000 δολάρια. Επίσης στο site της μπορεί κανείς να αγοράσει όλα τα μοντέλα online.

Cadillac

Η premium μάρκα της General Motors δίνει τη δυνατότητα πληρωμής της πρώτης δόσης σε περίπτωση χρηματοδότησης μετά από 4 μήνες. Προβλέπεται επίσης μείωση της τιμής αγοράς αυτοκινήτου για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, όπως και δυνατότητα αγοράς online.

Chevrolet

Για αγορά καινούριου αυτοκινήτου η μάρκα προσφέρει 4 μήνες αναστολή πληρωμής πρώτης δόσης. Εναλλακτικά, δίνει τη δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης για 84 μήνες. Στους υφιστάμενους πελάτες, προσφέρει τη δυνατότητα νέας ρύθμισης του δανείου τους.

Chrysler

Η μάρκα προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης των δόσεων δανείου για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία. Για αγορά νέου αυτοκινήτου, προσφέρει εκπτώσεις τιμής σε επιλεγμένα και δυνατότητα πληρωμής πρώτης δόσης σε περίπτωση χρηματοδότησης, μετά από 90 ημέρες.

Dodge

Η αμερικανική μάρκα προσφέρει 90 ημέρες αναστολή πληρωμής δόσεων για αγορά καινούριου αυτοκινήτου και σημαντικές εκπτώσεις τιμής σε επιλεγμένα μοντέλα. Προσφέρει επίσης δυνατότητα αγοράς αυτοκινήτου online.

Ford

Ford

Εκτός της μεγάλης κοινωνικής της προσφοράς που είναι συνεχής, η Ford προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς νέου αυτοκινήτου με την πρώτη δόση της χρηματοδότησης να ξεκινά 6 μήνες μετά.

Honda

Τόσο η Honda όσο και η Acura προσφέρουν προγράμματα αναστολής πληρωμής δόσεων κατόπιν συμφωνίας με τους πελάτες τους. Για αγορά καινούριου αυτοκινήτου, ισχύει τρίμηνη αναστολή πληρωμής 1ης δόσης και μειώσεις τιμών έως και 1.000 δολάρια σε επιλεγμένα μοντέλα.

Hyundai

Η κορεατική εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα αναστολής πληρωμής δόσης, σε όσους πελάτες της χάσουν τη δουλειά τους εντός του 2020 και έχουν αγοράσει αυτοκίνητο τον τελευταίο μήνα. Για τους παλιότερους πελάτες της, δίνει την ίδια δυνατότητα αναστολής πληρωμής δόσης σε περίπτωση ανεργίας για 3 μήνες. Σε όσους αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο έως 30 Απριλίου, προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση και δυνατότητα πληρωμής πρώτης δόσης 4 μήνες μετά.

Jeep

Ο διάσημος κατασκευαστής μοντέλων SUV και 4Χ4 δίνει τη δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης διάρκειας 84 μηνών για αγορά νέου αυτοκινήτου και 3 μήνες αναστολή πληρωμής πρώτης δόσης.

Mercedes – Benz

Για αγορά καινούριου αυτοκινήτου η μάρκα δίνει τη δυνατότητα επιλογής άτοκης χρηματοδότησης για 36 μήνες ή πληρωμή της πρώτης δόσης μετά από 3 μήνες.

Nissan

Nissan

Η Nissan προσφέρει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους πελάτες της να ρυθμίσουν το δάνειό τους, αν έχουν πληγεί από την πανδημία. Επίσης, δίνει σε νέους πελάτες τη δυνατότητα αναστολής πληρωμής πρώτης δόσης για 3 μήνες, με option για 2 ακόμα. Επίσης προσφέρει πολύ χαμηλό επιτόκιο σε επιλεγμένα μοντέλα.

Toyota

Η ιαπωνική μάρκα δίνει τη δυνατότητα αγοράς καινούριου αυτοκινήτου, με πληρωμή της πρώτης δόσης μετά από 3 μήνες. Επίσης προσφέρει διετές πρόγραμμα δωρεάν συντήρησης, καθώς και δυνατότητα αγοράς online. Τα ίδια ισχύουν και για τη Lexus.

Volkswagen

Για αγορά καινούριου αυτοκινήτου, η γερμανική μάρκα προσφέρει 0% επιτόκιο χρηματοδότησης για διάστημα 72 μηνών. Επίσης τη δυνατότητα πληρωμής της πρώτης δόσης δανείου μετά από 6 μήνες. Τέλος σε υφιστάμενους κατόχους Volkswagen, δίνεται η δυνατότητα εξατομικευμένης ρύθμισης του δανείου τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider