Διπλασιασμό πωλήσεων και εσόδων θέτει ως στόχο για το 2022 η Cupra

Κώστας Μπιτσικώκος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διπλασιασμό πωλήσεων και εσόδων θέτει ως στόχο για το 2022 η Cupra
Cupra Born
Το σπορ παρακλάδι της Seat παρουσίασε το πλάνο της για το 2022, αλλά και τα επόμενα ηλεκτρικά μοντέλα που θα λανσάρει τη διετία 2024-2025

Τα τέταρτα γενέθλια της Cupra αποτέλεσαν την αφορμή προκειμένου να παρουσιάσει τα σχέδιά της για το έτος που διανύουμε και τα επόμενα χρόνια. Υπό τον τίτλο «Cupra X 2», το πλάνο της θυγατρικής της Seat – που ειδικεύεται στην παραγωγή σπορ αυτοκινήτων – περιλαμβάνει το διπλασιασμό των πωλήσεων, των εσόδων αλλά και του δικτύου της.

Η Cupra επιβεβαίωσε ότι η γκάμα της θα εμπλουτιστεί τη διετία 2024-2025 με δύο νέα μοντέλα. Αρχικά θα λανσαριστεί το SUV Tavascan, το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό της, ενώ θα ακολουθήσει ένα ηλεκτρικό όχημα πόλης, το οποίο θα βασίζεται στο πρωτότυπο UrbanRebel.

«Πριν από τέσσερα χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που αμφέβαλαν για εμάς. Ποτέ όμως δεν αμφιβάλαμε για τους εαυτούς μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cupra, Γουέιν Γκρίφιθς. «Φέτος θα αποδείξουμε για μία ακόμη φορά ότι τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία μας».

To 2021 η Cupra σχεδόν τριπλασίασε τις πωλήσεις της, καταγράφοντας 79.300 ταξινομήσεις, κυρίως χάρη στο Formentor. Ο στόχος της για το 2022 είναι να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει τις 160.000 πωλήσεις, εκμεταλλευόμενη την απήχηση του σπορ ηλεκτρικού Born.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider