Ayvens: Πρεμιέρα στην Ελλάδα για το νέο πάροχο λύσεων κινητικότητας

Κώστας Μπιτσικώκος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ayvens: Πρεμιέρα στην Ελλάδα για το νέο πάροχο λύσεων κινητικότητας
Ayvens
Η νέα εταιρεία που προέκυψε από τη συγχώνευση των ALD Automotive και LeasePlan διαχειρίζεται στη χώρα μας στόλο 60.000 οχημάτων.

Με στόλο 60.000 οχημάτων, αξίας άνω των 1,1 δισ. ευρώ, η Ayvens καθίσταται ως κύρια δύναμη στην παροχή λύσεων κινητικότητας στην ελληνική αγορά. Αποτέλεσμα της ένωσης των ALD Automotive κα LeasePlan τον Μάιο του 2023, η Ayvens έχει ως στόχο να ηγηθεί της μετάβασης προς την κινητικότητα μηδενικών ρύπων και να διαμορφώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου παγκοσμίως. Έχοντας ως κύριο μέτοχο τον γαλλικό χρηματοπιστωτικό οργανισμό, Societe Generale, η Ayvens έχει 14.500 εργαζόμενους σε 42 χώρες, ενώ διαχειρίζεται 3,4 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως.

Ayvens

Η Ayvens είναι υπεύθυνη για το 12% των συνολικών ταξινομήσεων καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 270 εργαζομένους. Η Ayvens ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μία ακόμα σημαντική επένδυση στη χώρα μας, δημιουργώντας το μεγαλύτερο Mobility Centre στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μαγούλα Αττικής, σε έκταση 60 στρεμμάτων. Θα λειτουργεί ως κόμβος για διάφορες υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν μια νέα εμπειρία παραλαβής και παράδοσης, αντικατάστασης και επιστροφής αυτοκινήτου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στην Ελλάδα την “Ayvens”, τη νέα μας εταιρική ταυτότητα. Η Ayvens, είναι η νέα παγκόσμια μάρκα βιώσιμης κινητικότητας και αποστολή της είναι να μεταμορφώσει τον τρόπο που κινούμαστε, στοχεύοντας στην απλότητα, την ευφυΐα και τη βιωσιμότητα. Μαζί “ανοίγουμε δρόμο για το αύριο”», ανέφερε ο κ. Κώστας Πετρούτσος, Managing Director της Ayvens στην Ελλάδα.

Ayvens

Οι κύριοι Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Group Regional Director της Ayvens και Κώστας Πετρούτσος, Managing Director της Ayvens

Με το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, Ayvens Carmarket, η εταιρεία στοχεύει στην πλήρη αναδιαμόρφωση της εγχώριας αντίληψης για τον τομέα αυτό. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη χονδρική πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων, σχεδιασμένων ειδικά για επαγγελματίες και εμπόρους αυτοκινήτων. Μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης πωλήσεων, διευκολύνει τις ψηφιακές διαδικασίες και τις διασυνοριακές συναλλαγές. Η Ayvens, επίσης, δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής και απευθείας πώλησης στους ιδιώτες.

Η ομάδα διοίκησης της Ayvens στην Ελλάδα απαρτίζεται από τους:

Κώστα Πετρούτσο, Managing Director,
Γιούλη Καλογήρου, Finance Director,
Μαρία Καμπανέλλου, Human Resources Director,
Ελένη Μυρίση, Remarketing Director,
Παναγιώτη Πετριανίδη, Services & Operations Director,
Χρήστο Παπαγιαννόπουλο, Commerce Director,
Γιώργο Κατσό, Risk & Compliance Director,
Γιάννο Ζαφείρη, Marketing & Communications Director,
Δέσποινα Καρακώστα, Strategy & Transformation Director και
Γιώργο Μυτιληναίο, Digital & IT Director.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider