Νέο gmotion 106: 10 χρόνια οδηγεί το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα

Νικόλαος Γιαννούλας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο gmotion 106: 10 χρόνια οδηγεί το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα
gmotion
Το 2014 ξεκίνησε η μεγάλη διαδρομή του περιοδικού gmotion, η οποία το έχει φέρει στην κορυφή των εκδόσεων για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα.

Εδώ και 10 χρόνια το gmotion δείχνει το δρόμο στην ενημέρωση για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Online, δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο από κάθε συσκευή, το gmotion ασπάστηκε τις μοναδικές δυνατότητες της ψηφιακής εποχής και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού.

gmotion

67.556 αναγνώσεις/τεύχος και 6.653.288 impressions/τεύχος κατά μέσο όρο στα 105 τεύχη που προηγήθηκαν, δείχνουν τη δυναμική του gmotion. Η ομάδα του έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες αυτή τη δεκαετία σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει δημιουργήσει 12.600 σελίδες ύλης. Και συνεχίζει.

Σε αυτό το επετειακό τεύχος, δημιουργήσαμε μεγάλα αφιερώματα για τις τεράστιες αλλαγές που έφερε η τελευταία δεκαετία στην αυτοκίνηση. Αλλά και τις ακόμα μεγαλύτερες που αναμένονται στο άμεσο μέλλον.

gmotion

Στη σελίδα 10 θα βρείτε τα πάντα για την αυγή της ηλεκτροκίνησης και πως αυτή θα εξελιχτεί , ενώ η συνέντευξη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα στον Κώστα Μπιτσικώκο ξεκαθαρίζει το τοπίο για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Η Toyota, η Opel και η Renault ακολουθούν τη λεωφόρο της ηλεκτροκίνησης η καθεμιά από το δικό της δρόμο, που αξίζει να γνωρίσουμε.

gmotion

Μια ακόμα τεράστια αλλαγή της τελευταίας δεκαετίας αφορά την ανάδειξη της Κίνας σε εμπορική αλλά και κατασκευαστική υπερδύναμη της αυτοκίνησης, την οποία προσεγγίζουμε στο αντίστοιχο αφιέρωμα. Ταυτόχρονα, η συνέντευξη στον Νίκο Γιαννούλα του κ. Δημήτρη Καββούρη, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου & Chief Strategy Officer του Ομίλου Συγγελίδη, μας ανοίγει ένα παράθυρο καλύτερης κατανόησης του σήμερα και του αύριο της αυτοκίνησης, ενώ αναφέρεται στο case study της άκρως επιτυχημένης εισαγωγής στην Ελλάδα της MG.

gmotion

Η περίπτωση της :Dribe μας βάζει στο κλίμα των νέων υπηρεσιών αυτοκίνησης, ενώ μεγάλα αφιερώματα στη δεκαετία που άλλαξε την F1 και έφερε και πάλι το Ράλλυ Ακρόπολις στο προσκήνιο του WRC, ακολουθούν.

gmotion

Φυσικά, από το επετειακό μας τεύχος δεν θα μπορούσε να λείπει η -πολλή- μοτοσικλέτα, μέσα από ένα αφιέρωμα στις καλύτερες αγορές για το 2024 με τον τίτλο Best Buy Moto 2024. Σε 125 σελίδες, 41 υπέροχες μοτοσικλέτες, σκούτερ και «παπιά» υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητα αλλά και τις αποδράσεις μαζί τους απολαυστικές.

gmotion

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε η δεύτερη δεκαετία του gmotion να είναι ακόμα πιο συναρπαστική και παραγωγική.

Διαβάστε το νέο gmotion 106 με ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider