Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βράβευσε τον Γιάννη Στουρνάρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βράβευσε τον Γιάννη Στουρνάρα
Βράβευση του Γιάννη Στουρναρα σε αναγνώριση της συμβολής της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάπτυξη της έρευνας στις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες.

Με το Χρυσό Μετάλλιο βραβεύτηκε σήμερα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, από το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε αναγνώριση της συμβολής της ΤτΕ για την ανάπτυξη της έρευνας στις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες.

Η απονομή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Οδυσσέα Ζώρα.

Παράλληλα, σε συνέδριο Μακροοικονομικής πολιτικης που πραγματοποιείται σήμερα στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ο κ. Στουρνάρας αναμένεται να συμμετάσχει σε συζήτηση, σήμερα το απόγευμα, με θέμα την ανασκόπηση της νομισματικής πολιτικής κατά τη διάρκεια της πρόσφατης χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας της Ελβετίας (SNB) Φριτζ Ζούρμπρουγκ, ο καθηγητής Ντάνιελ Νταϊάνου ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας της Ρουμανίας (NBR), και ο καθηγητής Τσαρλς Γουάιπλοζ από το Graduate Institute of International and Development Studies της Γενεύης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider