Τα gel Voltarol, σύμμαχοι αποκατάστασης στο Spetsathlon!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα gel Voltarol, σύμμαχοι αποκατάστασης στο Spetsathlon!
Προσέφεραν ένα χώρο αποθεραπείας, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό φυσιοθεραπευτών της Physio Rules, ανέλαβε την αποθεραπεία των συμμετεχόντων μετά τις επίπονες προσπάθειές τους.

Tα gel Voltaren με νέο όνομα, Voltarol, αλλά ίδια αποτελεσματική σύνθεση που δίνει λύσεις στα προβλήματα των μυοσκελετικών πόνων, ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα της φλεγμονής, στήριξαν δυναμικά και φέτος τη διοργάνωση και τους αθλητές του Spetsathlon, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

insider

Τα gel Voltarol συμμετείχαν ως supporter στο Spetsathlon 2020, που διεξήχθη στο Λουτράκι, πιστά στην αποστολή της να ανακουφίζουν τους αθλητές από τους μυοσκελετικούς πόνους και να τους δίνουν ξανά την χαρά της κίνησης.

insider

Προσέφεραν ένα χώρο αποθεραπείας, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό φυσιοθεραπευτών της Physio Rules, ανέλαβε την αποθεραπεία των συμμετεχόντων μετά τις επίπονες προσπάθειές τους. Από το booth που χορήγησαν τα gel Voltarol στο χώρο του τερματισμού πέρασαν σχεδόν όλοι οι αθλητές για την αποκατάστασή τους.

Το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Περιέχει δικλοφαινάκη  Δεν ενδείκνυται σε άτομα με υπερευαισθησία σε μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, σε παιδιά και σε εφήβους κάτω των 14 ετών ή σε εγκύους κατά το τελευταίο τρίμηνο της κυήσεως. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται μόνο σε υγιείς και άθικτες επιφάνειες δέρματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider