Πιερρακάκης: Το σχολείο του μέλλοντος περνά μέσα από την αφοσίωση, το ταλέντο και την αγάπη των δασκάλων μας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιερρακάκης: Το σχολείο του μέλλοντος περνά μέσα από την αφοσίωση, το ταλέντο και την αγάπη των δασκάλων μας
Μήνυμα του υπ. Παιδείας με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.

Την πίστη της ηγεσίας του υπουργείο Παιδείας στους εκπαιδευτικούς επιβεβαίωσε στο μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η 5η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που καθημερινά διαμορφώνουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον το μέλλον», ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην ενίσχυση των σχολείων με διδακτικό προσωπικό και στην ανανέωση των σχολικών προγραμμάτων και τόνισε ότι «το σχολείο του μέλλοντος περνά μέσα από την αφοσίωση, το ταλέντο και την αγάπη των δασκάλων μας».

Αναλυτικά, το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκου Πιερρακάκη, έχει ως εξής:

«Η 5η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που καθημερινά διαμορφώνουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον το μέλλον. Οι εκπαιδευτικοί μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά μας γνώσεις και αξίες, ώστε να γίνουν υπεύθυνοι και χρήσιμοι πολίτες.

Στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού πιστεύουμε στους εκπαιδευτικούς μας και μέσα από τη στρατηγική μας επιδιώκουμε να είναι οι σύμμαχοί μας στο πεδίο, διδάσκοντας αλλά και εμπνέοντας με το παράδειγμά τους. Το σχολείο του μέλλοντος περνά μέσα από την αφοσίωση, το ταλέντο και την αγάπη των δασκάλων μας.

Γι' αυτό ενισχύουμε το εκπαιδευτικό δυναμικό με 10.000 μόνιμους διορισμούς, αναβαθμίζουμε τα σχολικά προγράμματα προσαρμόζοντάς τα στις σύγχρονες ανάγκες και ενδυναμώνουμε με ένα εργαλεία τη σχέση εκπαιδευτικού-μαθητών, που αποτελεί τον πυρήνα της εκπαιδευτικής διαδικασίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ζ. Μακρή: Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider