Μητσοτάκης: H αποπληρωμή του ΔΝΤ κλείνει το «γκρίζο» κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: H αποπληρωμή του ΔΝΤ κλείνει το «γκρίζο» κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010
Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας, έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων της Ελλάδας προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφέρεται με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για «τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο «κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010», ενώ σημείωσε πως «παρά τη διεθνή αναταραχή, η εθνική οικονομία μένει σταθερά στον δρόμο της προόδου και δίπλα στον πολίτη».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας! Η κυβέρνηση, αποπληρώνοντας πρόωρα και τις τελευταίες υποχρεώσεις της χώρας, κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010. Μια εποχή την οποία οι Έλληνες δεν πρέπει και δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά. Σήμερα, παρά τη διεθνή αναταραχή, η εθνική οικονομία μένει σταθερά στον δρόμο της προόδου και δίπλα στον πολίτη. Το είπαμε, το κάνουμε!» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο λογαριασμό του στο Twitter για την πρόωρη αποπληρωμή των τελευταίων δανειακών υποχρεώσεων της χώρας προς το Δ.Ν.Τ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας: Ολοκληρώθηκε η αποπληρωμή των οφειλών της Ελλάδας στο ΔΝΤ

ΔΝΤ για Ελλάδα: «Ναι» σε στήριξη ευάλωτων αλλά με «φρένο» σε μείωση εισφορών και αύξηση μισθών

gazzetta
gazzetta reader insider insider