Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες αύριο σε ολόκληρη τη χώρα - Σταδιακή αποκατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες αύριο σε ολόκληρη τη χώρα - Σταδιακή αποκατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Την Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις.

Την Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 29, στην Ήπειρο από 14 έως 31 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30-32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32-34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 Μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα νότια πελάγη 8 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ και από τις μεσημεριανές ώρες βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 28-29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Σταδιακή αποκατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Αποκαθίσταται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από το λιμάνι του Πειραιά, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το πρωί κυρίως στα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, αφού τα περισσότερα πλοία δεν αναχώρησαν.

Στις τρεις το μεσημέρι αναχώρησε κανονικά για Κάλυμνο Κω Σύμη Ρόδο Κάρπαθο και Κάσο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue star patmos ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και Σαλαμίνα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια των πλοίων δεν εκτελούνται έως τις 6 το απόγευμα ενώ σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό από το λιμάνι του Λαυρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider