Μια έκθεση με επισκέπτες επαγγελματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού, εστίασης, καφεστίασης αλλά και λάτρεις του καφέ.
Στα πλαίσια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε το «All about cafe» μια καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στον καφέ. Εκεί, το AQUA Carpatica σε συνεργασία με τον Βαλάνη Λαμπριανίδη «Valenio» Executive Barista Trainer, Coffee Consultant & WCE Certified Judge, διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Quality water makes tasteful coffee». Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο Valenio μίλησε για τα συστατικά του νερού και πως επηρεάζουν τη γεύση του καφέ. Το νερό που επιλέγουμε για να φτιάξουμε τον καφέ μας, θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, καθαρό και φρέσκο στη γεύση του, την οσμή και εμφάνιση του. Από άποψη σύστασης, δεν πρέπει να περιέχει χλώριο, ενώ θα πρέπει να έχει ικανοποιητική περιεκτικότητα σε μαγνήσιο. Το AQUA Carpatica, διαθέτει την ιδανική περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και τη σωστή αλκαλικότητα και για αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αναδείξει το καλύτερο από έναν εκλεκτό καφέ, όπως διαπίστωσαν και οι παρευρισκόμενοι.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το AQUA Carpatica υποδέχτηκε στο περίπτερο του, τους επισκέπτες οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα γύρω από το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά στο Φυσικώς Ανθρακούχο ή σχεδόν μηδέν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, καθώς και για τη σημασία να προσέχουμε ιδιαίτερα τα επίπεδα νιτρικών στο νερό που πίνουμε, για την υγεία μας. Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μοναδικά νερά AQUA Carpatica, με τη βελούδινη γεύση αλλά και γευστικό καφέ από εκλεκτή ποικιλία που παρασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica.
Το AQUA Carpatica εμφιαλώνεται υπεύθυνα από τις υπόγειες προστατευμένες πηγές για να διατηρήσει φυσικά την ιδανική του περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη καθαρή γεύση του και είναι το ιδανικό νερό για να εκχυλίσουμε έναν ποιοτικό καφέ!