Τα Lidl φέρνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της άνοιξης και χαρίζουν 101 μοναδικά δώρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Lidl φέρνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της άνοιξης και χαρίζουν 101 μοναδικά δώρα
Παίρνοντας μέρος στον μεγάλο ανοιξιάτικο διαγωνισμό των Lidl διεκδικείτε από 50.000 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια, μέχρι ένα Mini Cooper Countryman.

Παίρνοντας μέρος στον μεγάλο ανοιξιάτικο διαγωνισμό των Lidl διεκδικείτε από 50.000 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια, μέχρι ένα Mini Cooper Countryman.

Η άνοιξη βρίσκεται ήδη εδώ, φέρνοντας μαζί της κι έναν αέρα ανανέωσης και ευχάριστης διάθεσης. Δεν θα ήταν ωραίο, λοιπόν, να συνδυαζόταν αυτό το ωραίο κλίμα της εποχής και με μερικά φανταστικά δώρα; Αυτό ακριβώς κάνουν πραγματικότητα τα Lidl.

Το Lidl Plus άλλωστε εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους.

Έτσι, στο νέο του μεγάλο ανοιξιάτικο διαγωνισμό ως και τις 23 Απριλίου 2023 συνολικά 101 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να φύγουν από τα καταστήματα Lidl με τα ψώνια τους, αλλά και ένα συναρπαστικό δώρο, από 50.000 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια, μέχρι ένα Mini Cooper Countryman.

Πώς θα πάρετε μέρος στον ανοιξιάτικο διαγωνισμό των Lidl

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι πολύ απλή. Κάθε φορά που κάνετε τα ψώνια σας στα Lidl, σκανάροντας την ψηφιακή σας κάρτα Lidl Plus στο ταμείο παίρνετε μία συμμετοχή για κάθε 25 ευρώ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή σας μέσω της εφαρμογής, μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε 101 μοναδικά δώρα.

Τι είναι αυτά τα δώρα; 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+, 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra, 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K, 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus, 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU, 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000 ευρώ για κάθε νικητή, αλλά και ένα αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman!

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στην τελική κλήρωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσο περισσότερο ψωνίζετε στα καταστήματα Lidl, τόσο πιο κοντά έρχεστε σε κάποιο από τα μοναδικά δώρα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το lidlplus.gr. Φυσικά, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, να κάνετε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των δώρων και τι καλύτερο από ένα ΤΕΤΟΙΟ δώρο; Tα LIDL φαίνεται πώς γνωρίζουν πολύ καλά πώς να επιβραβεύουν τους αγαπημένους τους πελάτες για ακόμη μια φορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider