Πώς θα διεκδικήσετε εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League με μια απλή κίνηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα διεκδικήσετε εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League με μια απλή κίνηση
Η Εθνική Τράπεζα παρέα με την Mastercard σάς στέλνουν στον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς στην Κωνσταντινούπολη.

Η Εθνική Τράπεζα παρέα με την Mastercard σας στέλνουν στον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος εκεί έξω, ο οποίος να μην ονειρεύεται να δει από κοντά έναν τελικό του UEFA Champions League. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς σε διασυλλογικό επίπεδο, τον οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται αντιμέτωπες και σε 90 λεπτά (ή περισσότερα αν υπάρξει παράταση ή πέναλτι) αυτή που θα επικρατήσει, θα σηκώσει την πολυπόθητη κούπα.

Κάθε τελικός UEFA Champions League γράφεται στην ιστορία. Προσφέρει ένταση, αγωνία, πίεση, ενθουσιασμό, πανηγυρισμούς για τους νικητές, αλλά και πίκρα για τους ηττημένους. Όλα βιώνονται σε υπερβολικό βαθμό. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να ζούσατε αυτά τα συναισθήματα φέτος, στον τελικό του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη, στις 10 Ιουνίου;

Κλείστε θέση για Κωνσταντινούπολη με την πιστωτική κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας

Σας φαίνεται δύσκολο; Κι όμως η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Ο τρόπος είναι εξαιρετικά απλός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε στις καθημερινές σας συναλλαγές από 27/3/2023 έως και 30/04/2023 την πιστωτική κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι, θα μπείτε στην κλήρωση, για να διεκδικήσετε διπλά εισιτήρια του μεγάλου τελικού.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις (3) τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League. Αξίζει να σημεωθεί ότι στα εισιτήρια που θα κερδίσετε, συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και της διαμονής. Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη από την UEFA περιμένει κάθε νικητή!

Αν θέλετε, λοιπόν, φέτος να ζήσετε από κοντά αυτή την εμπειρία και να θαυμάσετε από την κερκίδα τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στη γιορτή του ποδοσφαίρου, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα στις καθημερινές σας συναλλαγές.

Αν πάλι δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας για να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, προσφέρει ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σας συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας. Ο φετινός τελικός του UEFA Champions League σας περιμένει!

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider