Στις πασχαλινές αγορές όλοι κερδίζουν με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις πασχαλινές αγορές όλοι κερδίζουν με το go4more της Εθνικής Τράπεζας
Τα δώρα στο βαφτιστήρι, αλλά και τα τελευταία ψώνια πριν το Πάσχα αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσετε έως και 15% της αξίας τους σε go4more πόντους.

Τα δώρα στο βαφτιστήρι, αλλά και τα τελευταία ψώνια πριν το Πάσχα αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσετε έως και 15% της αξίας τους σε go4more πόντους.

Οι ημέρες για την μεγάλη γιορτή του Πάσχα μετρούν πλέον αντίστροφα. Οι περισσότεροι τρέχουν για να προλάβουν να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν την μεγάλη έξοδο από την πόλη, ωστόσο το δυσκολότερο έργο έχουν – όπως κάθε χρόνο – οι νονοί, οι οποίοι πρέπει να βρουν λαμπάδα, αλλά και κάποιο παιχνίδι για το βαφτιστήρι τους.

Είναι δεδομένο ότι οι πασχαλινές αγορές κοστίζουν. Υπάρχει, όμως, τρόπος να κερδίσουμε από 5% μέχρι και 15% της αξίας των αγορών μας, χρησιμοποιώντας κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 15 Απριλίου, το go4more προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις γιορτινές μας ανάγκες!

Τα δώρα για το βαφτιστήρι

Οι νονοί έχουν την τιμητική τους το Πάσχα. Είναι οι άνθρωποι που καλούνται να σηκώσουν το «βαρύ φορτίο» του δώρου στα βαφτιστήρια, το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει και τη λαμπάδα, το σήμα-κατατεθέν της Ανάστασης. Στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr ο κάθε νονός θα μπορέσει να βρει πληθώρα επιλογών σε λαμπάδες, καθώς επίσης και σοκολατένια αυγά και παιχνίδια που θα λατρέψει κάθε παιδί.

Μάλιστα, με κάθε σας αγορά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 10% της αξίας τους, σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής ή το 5% της αξίας τους, με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα, έτσι ώστε να τα λατρέψουν και οι μεγάλοι. Αν τώρα χρειάζεται να ψάξετε λίγο παραπάνω για το σοκολατένιο αυγό του Πάσχα, τότε μια καλή ιδέα θα ήταν να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Era και να ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Κάντε τις πασχαλινές σας αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και επωφεληθείτε με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών καρτών.

Οι τελευταίες αγορές πριν το Πάσχα

Το Πάσχα δεν είναι η αγαπημένη περίοδος μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Κι αυτό γιατί μπορούν να βγουν διπλά κερδισμένοι. Πριν μπείτε, λοιπόν, στο αυτοκίνητο με προορισμό κάποια περιοχή μακριά από την πρωτεύουσα, έχετε την ευκαιρία να γεμίσετε με καύσιμα το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα πρατήρια της ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

Βάζοντας καύσιμα κίνησης, αξίας από 30 έως 200 ευρώ έως 17 Απριλίου, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 6% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 3% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Και αν έχετε ζηλέψει ένα νέο ηλεκτροκίνητο αμάξι, έως και 16 Απριλίου, μπορείτε να νοικιάσετε οποιοδήποτε όχημα σας αντιπροσωπεύει από την Avis και την Budget σε έναν από τους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έχετε κέρδος 15% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών.

Γίνεται, όμως, να φύγετε για Πάσχα χωρίς να εξοπλιστείτε με ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου για τις ηλιόλουστες ημέρες; Σίγουρα όχι! Μπορείτε, λοιπόν, να βρείτε τα νέα σας γυαλιά μέσα από μια εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων στα οπτικά mati mati. Mε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας επωφελείστε με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας, σε go4more πόντους με πιστωτική ή 5% επί της αξίας των αγορών σας με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Kαι φυσικά για εσάς που δεν θέλετε να επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με άδεια χέρια, στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr μπορείτε να ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις δώρων για εσάς και όλη την οικογένεια. Καθημερινά με τις αγορές σας κερδίζετε το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 5% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Με τόσες επιλογές είναι σίγουρο πως αυτό το Πάσχα, με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, θα βρείτε τα δώρα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider