Προγραμματίστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας και επωφεληθείτε με το go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προγραμματίστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας και επωφεληθείτε με το go4more της Εθνικής Τράπεζας!
Κλείστε διαμονή, νοικιάστε αυτοκίνητο, κάντε τις τελευταίες αγορές σας και βγείτε κερδισμένοι με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Κλείστε διαμονή, νοικιάστε αυτοκίνητο, κάντε τις αγορές σας και βγείτε κερδισμένοι με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μετράμε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή που θα φύγουμε από το γραφείο, θα ετοιμάσουμε τη βαλίτσα μας και θα βρεθούμε σε κάποια ακρογιαλιά, απολαμβάνοντας το κοκτέιλ μας. Βέβαια, με τις τιμές των τα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και των καταλυμάτων στα νησιά (και όχι μόνο) να βρίσκονται στα ύψη, πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται να βρουν φέτος ένα οικονομικό μέρος για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αν ανήκετε, λοιπόν, στην κατηγορία εκείνων που κυνηγούν τις εκπτώσεις και τις προσφορές, τότε δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας! Για όσους δεν γνωρίζουν, έως και τον Αύγουστο το go4more προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές σας ανάγκες και θα κάνουν τις ημέρες σας ακόμα πιο ευχάριστες.

Οι διακοπές ξεκινούν με τις καλύτερες προσφορές

Αναμφίβολα, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε πριν κάνουμε την κράτησή μας σε κάποιο κατάλυμα είναι η τιμή του. Αρκετές φορές, μπορεί να έχουμε βρει το ιδανικό διαμέρισμα ή ξενοδοχείο, αλλά να «κολλάμε» στο τελικό ποσό ή να μένουμε εκεί μια νύχτα λιγότερη, προκειμένου να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα. Φέτος δεν χρειάζεται να συμβεί αυτό.

Κι αυτό γιατί εάν επιλέξετε το κατάλυμα της επιλογής σας από 3 έως και 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr, μπορείτε να κερδίσετε 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της προσφοράς μπορείτε να επωφεληθείτε από μία δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Η έκπτωση στις διακοπές θα πρέπει να γίνεται στην τιμή και όχι στις νύχτες μας στο νησί.

Επίσης, είναι αρκετά ασύμφορο να πάρουμε το αυτοκίνητό μας μαζί στο νησί για λίγες ημέρες. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπωση είναι να νοικιάσουμε από την AVIS από 21/6 έως και 31/7 και να κερδίσουμε 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Όσο για τις εξορμήσεις μας τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ξεκινούν από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους. Μην κάθεστε άλλο στον καναπέ. Πάρτε το αυτοκίνητό σας και απολαύστε την καλύτερη καλοκαιρινή απόδραση.

Τα τελευταία ψώνια πριν το καλοκαίρι

Ο εξοπλισμός της παραλίας είναι ένα άλλο μεγάλο «κεφάλαιο». Ειδικά για τους γονείς που πρέπει να κουβαλούν κάθε φορά το μισό σπίτι στις διακοπές τους. Από αντηλιακά και ομπρέλες, μέχρι στρώματα θαλάσσης, κουβαδάκια και βιβλία. Φέτος, λοιπόν, αγοράζοντας τα απαραίτητα παιχνίδια και όχι μόνο για τις διακοπές σας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας από 20 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου θα έχετε κέρδος 10% με χρήση πιστωτικής κάρτας σε go4more πόντους και 5% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Επίσης, όσοι θέλουν απλά να απολαύσουν τον ήλιο, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν κορυφαία γυαλιά για το καλοκαίρι από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και να κερδίσουν το 15% της αξίας των αγορών τους σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου.

Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα με την Εθνική Τράπεζα

Με το go4more αυτό το καλοκαίρι θα βγείτε κερδισμένοι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα και στη συνέχεια κερδίζετε αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές, αλλά και με αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Η εγγραφή είναι απλή και γίνεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας της Εθνικής Τράπεζας, του go4more app που μπορείτε να κατεβάσετε σε iOS ή Android, του Online και Mobile Banking ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Αμέσως μετά είστε έτοιμοι. Όσο περισσότερες συναλλαγές και αγορές πραγματοποιείτε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Απολαύστε το φετινό καλοκαίρι με τον πιο ιδανικό τρόπο. Ανακάλυψε τους τρόπους που μπορείτε να κερδίζετε πόντους καθημερινά, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider