Σακελλαροπούλου για Λιβύη: Μας συγκλονίζει όλους η τραγικότητα ενός τέτοιου συμβάντος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σακελλαροπούλου για Λιβύη: Μας συγκλονίζει όλους η τραγικότητα ενός τέτοιου συμβάντος
Την βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών σε δυστύχημα στη Λιβύη, ενώ συμμετείχαν στην αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας, εξέφρασε σε δήλωσή της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών σε δυστύχημα στη Λιβύη, ενώ συμμετείχαν στην αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας, εξέφρασε σε δήλωσή της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Επίσης εύχεται να αναρρώσουν σύντομα οι τραυματίες.

Ειδικότερα, στην δήλωσή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Είναι βαθύτατη η θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών σε δυστύχημα, ενώ βρίσκονταν στη Λιβύη, μετέχοντας στην αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας. Η τραγικότητα ενός τέτοιου συμβάντος εν ώρα εκπλήρωσης του ανθρωπιστικού τους καθήκοντος, η απώλεια της ζωής τους ενόσω επιχειρούσαν να προσφέρουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον δοκιμαζόμενο λιβυκό λαό, μας συγκλονίζει όλους. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου προς τις οικογένειές τους και εύχομαι οι τραυματίες σύντομα να αναρρώσουν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΗΕ - πλημμύρες: Ανησυχία για την κατάσταση άλλων δύο φραγμάτων στη Λιβύη

My Market: Έπτωση 30% στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα της Θεσσαλίας

Γάλλος ΥΠΕΣ: Επίσκεψη στην Ιταλία με μήνυμα για «αυστηρότητα» έναντι των μεταναστών

gazzetta
gazzetta reader insider insider