Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή με τους πυροβολισμούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή με τους πυροβολισμούς
Nέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται ο 37χρονος «πιστολέρο» και ο συλληφθείς συνεργός του, με τον πρώτο να πυροβολεί τα θύματα από μικρή απόσταση.  

Nέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται ο 37χρονος «πιστολέρο» και ο συλληφθείς συνεργός του, με τον πρώτο να πυροβολεί τα θύματα από μικρή απόσταση.

Αφού προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση με τους τρεις νεαρούς Κρητικούς που διασκέδαζαν στο Γκάζι, οι δυο Αλβανοί κατέβηκαν από το τζιπ τους και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το μέρος των νεαρών, με τον 33χρονο να χτυπά με γροθιές και κλωτσιές τα θύματα, και στη συνέχεια ο συνεργός του, με ένα πιστόλι που κρατά από την αρχή του καβγά, να πυροβολεί τέσσερις φορές εναντίον τους τραυματίζοντας τους τρεις από αυτούς, εκ των οποίων τον έναν σοβαρά καθώς έχει βληθεί στο κεφάλι.

Μάλιστα, αφότου έχουν πυροβολήσει ο 33χρονος αφαιρεί την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας του τζιπ προκειμένου να μην εντοπιστούν και στη συνέχεια διαφεύγουν. Ο 33χρονος παραδόθηκε, αλλά ο «πιστολέρο» ακόμα διαφεύγει τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης από το Παίδων: Ιερή ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

Υπόθεση Μπελέρη: Παραιτήθηκε ο ηττημένος δήμαρχος στην Χειμάρρα

Διαρροή αερίου σε εμπορικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη - Αποκλείστηκε το σημείο

gazzetta
gazzetta reader insider insider