Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα
Μετά την εξέλιξη αυτή ο ποινικολόγος με τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές. Οι ισχυρισμοί της πλευράς της πρώην συζύγου του ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο έγιναν δεκτοί και με απόφαση της ανακρίτριας αντικαταστάθηκαν από προσωρινή κράτηση. Αν και όποτε συλληφθεί, εκτελείται το ένταλμα σύλληψης και οδηγείται στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου, για το περιστατικό που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του ζευγαριού.

Η πλευρά της είπε στο δικαστήριο ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της και ότι αδυνατεί να παραστεί στην δίκη για να καταθέσει. Η πλευρά της μηνύτριας ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλει περιοριστικό όρο στην κατηγορούμενη πρώην σύζυγο, ώστε να μην πλησιάζει το σπίτι της. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάνθηκε ότι τα αδικήματα που βαρύνουν την κατηγορούμενη και το πλαίσιο ποινής που προβλέπεται για αυτά, δεν επιτρέπουν την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider