Legendary Food: Το «Europa Experience» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Στοά Αρσακείου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Legendary Food: Το «Europa Experience» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Στοά Αρσακείου
Η Αθήνα γίνεται η 13η πόλη που θα φιλοξενεί το Europa Experience μαζί με το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βιέννη και άλλες οκτώ πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Legendary Food, η εταιρεία ανάδοχος για το έργο της ανάπλασης της Στοάς Αρσακείου, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τη δημιουργία του Europa Experience στην Αθήνα, το οποίο θα στεγάζεται στους χώρους του ιστορικού κτιρίου.

Σύμβαση για τη μίσθωση του χώρου της Στοάς Αρσακείου, όπου θα δημιουργηθεί το Europa Experience, υπεγράφη μεταξύ της κυρίας Leena Linnus, γενικής διευθύντριας Υποδομών και Logistics του Ευρωκοινοβουλίου και του κυρίου Πάνου Τριανταφυλλόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου της Legendary Food.

Η Αθήνα γίνεται η 13η πόλη που θα φιλοξενεί το Europa Experience μαζί με το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βιέννη και άλλες οκτώ πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Europa Experience δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν με έναν διαδραστικό και καινοτόμο τρόπο την ιστορία και τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να παρακολουθούν σε realtime το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Με τη χρήση πρωτοποριακών εργαλείων και πολυμέσων μπορεί ο επισκέπτης να ενημερωθεί και να βιώσει πώς συζητούνται και λαμβάνονται αποφάσεις σχετικά με τις προκλήσεις της εποχής μας. Η είσοδος αυτού του διαδραστικού μουσείου είναι δωρεάν, ενώ όλες οι επισκέψεις στα Europa Experience είναι διαθέσιμες στις 24 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης, ο διευθύνων σύμβουλος της Legendary Food, Πάνος Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που θα φιλοξενήσουμε το Europa Experience στην αναγεννημένη Στοά Αρσακείου, ενισχύοντας περαιτέρω την επισκεψιμότητα της περιοχής, συμβάλλοντας στη γενικότερη αναγέννηση του κέντρου της Αθήνας».

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθησαν, επίσης, o Lippert Bernd, διευθυντής Europa Experience και Έρευνας Αγοράς Ακινήτων, ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα, και ο Ντίνος Παπαδημητρίου, γενικός διευθυντής της Legendary Food.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επ. Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις ψηφιακής διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης

ΚΕΠΕ: Στο 1,9% το ΑΕΠ το 2024 - Οι προκλήσεις και αβεβαιότητες από το διεθνές περιβάλλον

gazzetta
gazzetta reader insider insider