Κασσελάκης: Το έγκλημα στην Πάτρα έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Το έγκλημα στην Πάτρα έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς
Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην Πάτρα ένα 15χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτο, ξυλοκοπημένο άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Ο λόγος; Η ζωή του», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας ότι «αυτό το έγκλημα δεν περιλαμβάνει μονάχα τους 2 θύτες».

Αντίθετα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υποστηρίζει ότι «έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς» και ειδικότερα: «Όλους αυτούς που καθημερινά στη Βουλή, στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, στην αρθρογραφία, στον δημόσιο λόγο δηλητηριάζουν τις ψυχές των πολιτών με το ομοφοβικό τους παραλήρημα. Αυτοί που αναζητούν τους λόγους της εκλογικής κατάρρευσης της κυβέρνησης όχι στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, όχι στις ακροβασίες στο κράτος δικαίου, αλλά στην ισότητα στον γάμο. Αυτοί που κλείνουν το μάτι στην Ακροδεξιά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής».

«Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία», τονίζει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider