Εκλογή νέου Γενικού Γραμματέα στο ΕΒΕΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκλογή νέου Γενικού Γραμματέα στο ΕΒΕΑ
O κ. Ευριπίδης Δοντάς αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), μετά την απώλεια του Μπάμπη Μωραΐτη.

O κ. Ευριπίδης Δοντάς αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), μετά την απώλεια του Μπάμπη Μωραΐτη.

Ο. κ. Δοντάς εξελέγη με 28 ψήφους, έναντι του κ. Αντώνη Παναγόπουλου, που έλαβε 23 ψήφους. Τη θέση του Μπάμπη Μωραΐτη στο Διοικητικό Συμβούλιο αναπλήρωσε η κα Βικτώρια Αλεξανδράτου, Α΄ επιλαχούσα του Μεταποιητικού Τμήματος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ.

Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να αναφερθούν στη δράση τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να παρουσιάσουν το όραμά τους για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραιμόγλου, συνεχάρη τον νέο Γενικό Γραμματέα κ. Ευριπίδη Δοντά, καθώς και τον κ. Αντώνη Παναγόπουλο. Στην συνέχεια ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Γενικό Γραμματέα και μία γόνιμη συνεργασία προκειμένου να συμβάλουν όλοι μαζί ενεργά στην προσπάθεια για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και καινοτόμο επιμελητήριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider