Δακτύλιος: Τέλος στα μονά - ζυγά την Παρασκευή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δακτύλιος: Τέλος στα μονά - ζυγά την Παρασκευή
Ο Δακτύλιος θα επιστρέψει πάλι στις ζωές των Αθηναίων στις αρχές Οκτωβρίου.

Σταματά από την Παρασκευή 19 Ιουλίου ο Δακτύλιος στην Αθήνα και πλέον οι οδηγοί θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της πόλης.

Ο Δακτύλιος θα επιστρέψει πάλι στις ζωές των Αθηναίων στις αρχές Οκτωβρίου.

Αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Το μέτρο ισχύει από Δευτέρα 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και τις Παρασκευές από τις 7 μέχρι τις 3 το απόγευμα σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας. Τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο Δακτύλιος δεν ισχύει.

Τις άρτιες (ζυγές) ημερομηνίες κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 0,2,4,6,8 και τις περιττές (μονές) τα αυτοκίνητα που ο αριθμός κυκλοφορίας τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider