Κορακάκη: Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορακάκη: Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου
Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» και μετά τον αγώνα αποκάλυψε ότι έχει πρόβλημα στα μάτια, ενώ ταλαιπωρείται και από ιγμορίτιδα. «Είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ που ξαγρύπνησα. Έχω ιγμορίτιδα και νομίζω ότι μέσα στον αγώνα ανέβασα δέκατα ή πυρετό. Ξεκίνησα αντιπυρετικά και τώρα αντιβίωση, γιατί έχω και έναν δεύτερο αγώνα και θέλω να ανακάμψω» δήλωσε στην ΕΡΤ η δις Ολυμπιονίκης της σκοποβολής στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακολούθως η 28χρονη πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τα μάτια της, εξαιτίας του οποίου δεν μπορεί να εστιάσει καθαρά. «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω πάρα πολλά θέματα. Το παλέψαμε πολύ και το κυριότερο -που δεν το προλάβαμε για τους Ολυμπιακούς- είναι ένα θέμα στα μάτια μου, μία δυσλειτουργία» είπε δακρυσμένη η Κορακάκη και πρόσθεσε ότι εκείνη και ο προπονητής της άργησαν να αντιληφθούν το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος. «Έχω πολύ μεγάλο θέμα, χρειάζεται τον χρόνο του... Κάνουμε εξετάσεις και δεν είναι παθολογικό. Υπάρχει ένα θέμα με την εστίαση που και οι γιατροί δεν έχουν ακόμα εντοπίσει ακριβώς. Το μαρτυρούν όμως τα "κλικ"¨που έχουν αλλάξει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider