Απειλεί το Ιράν: Απρόβλεπτες οι συνέπειες μιας ισραηλινής επίθεσης στο Λίβανο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απειλεί το Ιράν: Απρόβλεπτες οι συνέπειες μιας ισραηλινής επίθεσης στο Λίβανο
Οποιαδήποτε δράση του σιωνιστικού καθεστώτος μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της αστάθειας στην περιοχή, τονίζει η Τεχεράνη.

Το Ιράν προειδοποίησε σήμερα το Ισραήλ κατά οποιασδήποτε "νέας περιπέτειας", όπως την αποκάλεσε, στον Λίβανο, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Καναανί.

"Οποιαδήποτε δράση (...) του σιωνιστικού καθεστώτος μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της αστάθειας, της έλλειψης ασφάλειας και του πολέμου στην περιοχή", σημείωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το Ισραήλ θα φέρει την ευθύνη για τις "απρόβλεπτες συνέπειες και αντιδράσεις σε μια τέτοια ανόητη συμπεριφορά", προειδοποίησε επίσης ο Κανανί.

Οι ισραηλινές αρχές κατηγορούν το υποστηριζόμενο από το Ιράν σιιτικό κίνημα του Λιβάνου Χεζμπολάχ για επίθεση με ρουκέτα που έπληξε χθες γήπεδο ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, παιδιά και νέοι, και ορκίστηκε να προβεί σε βαριά αντίποινα.

Η Χεζμπολάχ αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για το πλήγμα αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μέση Ανατολή: Το χτύπημα στο Γκολάν απειλεί την περιοχή με γενικευμένη σύρραξη

Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές

gazzetta
gazzetta reader insider insider