Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο σέρφερ που έγινε viral με την «ιπτάμενη» πόζα του

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο σέρφερ που έγινε viral με την «ιπτάμενη» πόζα του
Ο Γκαμπριέλ Μεντίνα είναι επαγγελματίας σέρφερ με διακρίσεις και μετάλλια. Είναι μόλις 30 χρονών, όμως έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο του πολλάκις, καθώς το 2014 έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος σέρφινγκ.

Ο Γκαμπριέλ Μεντίνα είναι επαγγελματίας σέρφερ με διακρίσεις και μετάλλια. Είναι μόλις 30 χρονών, όμως έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο του πολλάκις, καθώς το 2014 έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος σέρφινγκ. Ανάλογους τίτλους κέρδισε το 2018 και το 2021, αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην ιστορία του σερφ.

Ο ίδιος, όμως, είναι ασταμάτητος, αφού βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και κατέρριψε ξανά ένα ρεκόρ με τις επιδόσεις του.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ωστόσο, έχει γίνει viral και για ακόμα έναν λόγο. Αμέσως μετά την απίθανη βαθμολογία που κέρδισε, πόζαρε σαν ένας άλλος Ίκαρος - χωρίς φτερά - πάνω από τη θάλασσα, αγγίζοντας με το δάχτυλό του το σύννεφο και διατηρώντας απόλυτη συμμετρία με τη σανίδα του.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider