Βλάχος: Σκεφτόμαστε από τώρα τον προημιτελικό του πόλο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βλάχος: Σκεφτόμαστε από τώρα τον προημιτελικό του πόλο
Σύνθημα... ανασύνταξης από τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μετά την πρώτη ήττα της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών από την Κροατία.

Σύνθημα... ανασύνταξης θέλησε να περάσει ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την πρώτη ήττα της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά το 14-13 από την Κροατία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναγνώρισε ότι στο αντιπροσωπευτικό κόστισε η κακή τρίτη περίοδος (επιμέρους σκορ 7-3), έδειξε όμως ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας, ενώ τόνισε ότι το μυαλό όλων βρίσκεται στον κρίσιμο προημιτελικό της Τετάρτης (7/8).

«Το παιχνίδι "γύρισε" στην τρίτη περίοδο. Όσο καλή ήταν η απόδοσή μας στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, τόσο κακή ήταν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε αρκετά εύκολα γκολ», επισήμανε αρχικά ο Βλάχος και συνέχισε: «Ωστόσο, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία με την αποβολή χωρίς αντικατάσταση που χρεώθηκε ο αντίπαλός μας να πλησιάσουμε ή και να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Δεν παίξαμε άσχημα στον παίκτη παραπάνω, αλλά οι Κροάτες έβγαλαν δύο-τρεις πολύ καλές άμυνες. Μας έκανε μεγάλη ζημιά ο Ρώσος αριστερόχειρας παίκτης των αντιπάλων μας (σ.σ. Χάρκοφ), ο οποίος πέτυχε σημαντικά γκολ. Πραγματικά, είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το ματς. Ακόμη και στην τελευταία φάση είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Ωστόσο, πριν φθάσουμε σε αυτό το σημείο, θα μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι».

Η θέση της εθνικής στον Α΄ όμιλο θα κριθείο από το αποτέλεσμα του αγώνα της Δευτέρας (5/8), με αντίπαλο την Ιταλία, όμως ο ομοσπονδιακός προπονητής υπογράμμισε ότι «... σκεφτόμαστε από τώρα εκείνη την ημέρα (σ.σ. των προημιτελικών), γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως τέτοιου είδους αγώνες κάνουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον αντίπαλό μας στα χιαστί, όπως δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσουμε στον όμιλό μας. Ακόμη παίζεται η πρωτιά. Βέβαια δεν είναι στο χέρι μας. Χρειαζόμαστε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Στο επόμενο ματς του ομίλου με την Ιταλία πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αποτέλεσμα, γιατί σε αυτό το ολυμπιακό τουρνουά παίζεις μόνο για την νίκη».

«Στην καλή μας ημέρα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», υποστήριξε από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου. «Έγιναν λάθη στο τρίτο οκτάλεπτο που μας στοίχισαν. Όλο το ματς ήταν δυνατό. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε την Κροατία. Δεν μπορώ να πω τι πήγε στραβά. Θα το δούμε στο βίντεο. Ήταν μια ήττα από μια καλή ομάδα. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι με την Ιταλία προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση τον όμιλο. Ελπίζω να βελτιωθούμε στα κομμάτια που υστερήσαμε σήμερα», πρόσθεσε ο διεθνής περιφερειακός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider