Εμμανουηλίδου: Περίμενα να προκριθώ από σήμερα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εμμανουηλίδου: Περίμενα να προκριθώ από σήμερα
Η Ελληνίδα σπρίντερ θ' αγωνισθεί στον επαναληπτικό των 200 μέτρων τη Δευτέρα, για μια θέση στον τελικό του αθλήματος.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θ' αγωνισθεί στον επαναληπτικό των 200 μέτρων (Δευτέρα 5/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η Ελληνίδα σπρίντερ συμμετείχε στην 5η προκριματική σειρά και τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 23 δευτερόλεπτα και έξι εκατοστά και δεδομένου ότι απ΄ευθείας πρόκριση πήραν οι πρώτες τρεις αθλήτριες από κάθε σειρά, θα διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τον ημιτελικό μέσω του επαναληπτικού. Στην ίδια σειρά, συμμετείχε και η Κύπρια πρωταθλήτρια, Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε 5η με επίδοση 23.07 και θα τρέξει επίσης στον επαναληπτικό.

Λίγο μετά τον τερματισμό της, η Εμμανουηλίδου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Σίγουρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι από τις πιο ωραίες διοργανώσεις που έχω συμμετάσχει. Από τις πιο ωραίες εμπειρίες. Το να τρέχω με τις κορυφαίες σπρίντερ του κόσμου είναι κάτι το πολύ σπουδαίο. Προς το παρόν δεν είμαι ικανοποιημένη με τις επιδόσεις μου. Όχι ότι τα πήγα άσχημα αλλά εμένα δεν μου αρκούν. Περιμένω κάτι παραπάνω από τον εαυτό μου. Νιώθω πολύ καλά και τις τελευταίες εβδομάδες στην προπόνηση όλα πάνε τέλεια. Δεν ξέρω γιατί δεν μου βγήκε. Όπως και προχθές (σ.σ. στα 100μ.) φαίνεται να το χάνω στα τελευταία μέτρα. Ξεκίνησα πολύ καλά, αλλά στα τελευταία μέτρα έσφιξα πάλι. Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι στο μυαλό και στο πώς το διαχειρίζεσαι εκείνη την στιγμή».

Ερ. Ενόψει του επαναληπτικού, τί περιμένεις;

«Να σας πω την αλήθεια εγώ περίμενα να προκριθώ από σήμερα και δεν είχα στο μυαλό μου το ρεπεσάζ. Παρόλα αυτά στο ρεπεσάζ σου δίνεται ακόμη μια ευκαιρία. Δεν ξέρω πως θα πάει αύριο. Θα φανεί αύριο».

Ερ. Για τον κόσμο στο στάδιο:

«Πρώτη φορά το ζω αυτό. Δηλαδή από τον προκριματικό να είναι γεμάτο το στάδιο και να μην υπάρχει θέση κενή. Νομίζω είναι τέλειο και μας δίνει περισσότερο θάρρος και δύναμη για να μπούμε στον αγώνα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider