Εθνική Ασφαλιστική: Στο πλευρό των ασφαλισμένων που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εθνική Ασφαλιστική: Στο πλευρό των ασφαλισμένων που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική
Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε και προχωράμε στις εξής ενέργειες.

Στην Εθνική Ασφαλιστική, λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε και προχωράμε στις εξής ενέργειες:

- Άμεση προτεραιότητα στις ασφαλιστικές αποζημιώσεις: Δεσμευόμαστε να δώσουμε απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή των αποζημιώσεων για ζημιές που έχουν προκληθεί στις πληγείσες περιοχές. Η ταχεία εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας.

- Ειδική γραμμή επικοινωνίας: Ενεργοποιούμε ειδική γραμμή υποστήριξης στο 210-9099600, η οποία θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει, παρέχοντας άμεση ενημέρωση και υποδοχή των αιτημάτων σας.

Παρακαλούμε όσους έχουν επηρεαστεί να επικοινωνήσουν άμεσα με την ειδική γραμμή, όπου θα λάβουν την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζονται. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία αποκατάστασης για όλους τους ασφαλισμένους μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider