Παντρεύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος ινκόγκνιτο με top celebrities στο Costa Navarino

Χρήστος Δοντάς
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παντρεύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος ινκόγκνιτο με top celebrities στο Costa Navarino
Οι 200 καλεσμένοι, τα 3 πάρτι, το λευκό dress code και η νιγηριανή ενδυμασία. Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντίστροφα μετρά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να ενωθεί με τα αιώνια δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ όπου θα παντρευτούν στο Costa Navarino στην Πύλο το ερχόμενο τριήμερο (30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου), με τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και 1,5 χρόνο.

Ο Greek Freak πριν από μερικούς μήνες είχε επιχειρήσει να διαψεύσει τις φήμες πως βαδίζει προς τον έγγαμο βίο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι εκείνος που θα ντυθεί γαμπρός, με νύφη την 31χρονη Αμερικανίδα, με την οποία έχουν τρία παιδιά, αλλά ο αδερφός του, ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, αυτό τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς η προσπάθειά του να τραβήξει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, δεν... στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και στα τέλη της εβδομάδας θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του, σύμφωνα με την εκπομπή Summer's Cool του ΣΚΑΪ.

Ήδη, οι Antetokounbros βρέθηκαν στην Μύκονο πριν από μερικές ημέρες για το bachelor party και ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην τελική ευθεία για φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι του και η Μαρία το νυφικό της.

Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου στο υπερπολυτελές resort της Μεσσηνίας, που έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες τα τελευταία χρόνια, ενώ διαθέτει μέχρι και ελικοδρόμιο για να μεταβούν οι καλεσμένοι, με θέα τον κόλπο του Ναβαρίνο.

Ο εορτασμός θα είναι τριήμερος (30/08-01/09): την πρώτη βραδιά θα υπάρχει ένα white party, με το dress code να είναι λευκό, την δεύτερη ημέρα θα σημειωθούν εκδηλώσεις με σήμα κατατεθέν και κύριο χαρακτηριστικό τη νιγηριανή κουλτούρα με αντίστοιχη ενδυμασία, ενώ το τρίτο 24ωρο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Μάλιστα, θα είναι μία υβριδική τελετή: δεν πρόκειται ούτε για θρησκευτικό ούτε για πολιτικό γάμο, καθώς ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος και η Μαράια είναι Καθολική, όπου θα δεσμευτούν πως θα περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Το μενού, επίσης, θα αποτελεί από πιάτα και φαγητά με έντονα στοιχεία της ελληνικής και της νιγηριανής γαστρονομίας.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, θα είναι 200, οι 30 εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως VVIP πρόσωπα (Very Very Important Persons). Φημολογείται, δε, πως το παρών θα δώσουν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως επίσης ο αστέρας του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, η θρύλος του τένις, Σερένα Γουίλιαμς, ο προπονητής και οι παίκτες των «Ελαφιών».

Παράλληλα, οι εξέχουσες προσωπικότητες που θα βρεθούν στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του Γιάννη, απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανεβάσουν κάποιο story από το event, με όσες εικόνες τραβηχτούν να είναι από φωτογράφο που προσέλαβε το ερωτευμένο ζεύγος, ενώ δεν επιτρέπονται ούτε τα παιδιά! Πέρα από την αφρόκρεμα του αθλητισμού, το ζευγάρι θα τιμήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα της showbiz και θα τραγουδήσει γνωστός καλλιτέχνης.

Τέλος, οι guests θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά και το νέο κρασί του Γιάννη, το «Mariah», προς τιμήν της συντρόφου του. Αξίζει να σημειωθεί πως το ροζέ κρασί θα κυκλοφορήσει και στην αγορά σε 2 μορφές: των 750 ml και των 1500 ml.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

UBS: Οι μειώσεις των επιτοκίων βοηθούν στο soft landing των ΗΠΑ

Οι δισεκατομμυριούχοι του Bitcoin - Ο ιδρυτής της Binance στην 1η θέση

IRIS: Λήγει 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία εγγραφής

gazzetta
gazzetta reader insider insider