ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προφανές για ποιους εργάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προφανές για ποιους εργάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάσταση στη Θεσσαλία και τις ενέργειες της κυβέρνησης.

«Την ώρα που οι εικόνες με τα νέκρα ψάρια στον Παγασητικό Κόλπο κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, ο κ. Μαρινάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ισχυρίστηκε πως κυβέρνηση Μητσοτάκη πασχίζει να κάνει την Ελλάδα «κανονική ευρωπαϊκή χώρα»», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Κι όλα αυτά τη στιγμή που όλα τα προβλήματα που προκάλεσε η καταστροφική πλημμύρα πριν από έναν χρόνο παραμένουν άλυτα και οι πολίτες της Θεσσαλίας βρίσκονται σε απόγνωση», προσθέτει.

«Η εν κρυπτώ φιέστα του κ. Μητσοτάκη -ο οποίος δεν τόλμησε να επισκεφτεί τον Βόλο, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος είδε από κοντά την περιοχή και συνάντησε τους πολίτες- απέτυχε παταγωδώς, κι αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί του Μεγάρου Μαξίμου», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «είναι αδύνατον να κρυφτεί η παντελής αδράνεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μείζον θέμα της ακρίβειας, που πλήττει όλους τους καταναλωτές».

«Ό,τι κι αν ισχυριστεί ο κ. Μαρινάκης, ο πληθωρισμός καλπάζει, οδηγώντας τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας σε τρομακτική δυσκολία, αλλά και τα καρτέλ σε απίστευτη κερδοφορία. Είναι προφανές για ποιους εργάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ

Πυρκαγιά Αττικής: Αναστολή συμβάσεων εργασίας σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις για τον Σεπτέμβριο 2024

ΑΣΕΠ: Επέκταση μπόνους παραγωγικότητας, επιτάχυνση προσλήψεων και έξτρα μόρια σε νησιά, ορεινές περιοχές

gazzetta
gazzetta reader insider insider