Κρήτη: Μεθυσμένος τουρίστας σκότωσε σε τροχαίο έναν στη Σητεία, τραυμάτισε δυο στα Μάλια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρήτη: Μεθυσμένος τουρίστας σκότωσε σε τροχαίο έναν στη Σητεία, τραυμάτισε δυο στα Μάλια
Ο 47χρονος Σέρβος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα που θα δικαστεί.

Το "δις εξαμαρτείν" έστειλε ενώπιον της δικαιοσύνης έναν 47χρονο Σέρβο, ο οποίος χθες το μεσημέρι οδηγούσε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, υπό την επήρεια αλκοόλ. Κοντά στις Αρχαιότητες των Μαλίων παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες από την Τσεχία 50 και 25 ετών. Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Όσο για τον οδηγό, όχι μόνο διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, αλλά επίσης ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης το οποίο οι αστυνομικοί του είχαν αφαιρέσει στις αρχές του μήνα, όταν ενεπλάκη σε άλλο τροχαίο - και μάλιστα θανατηφόρο. Συγκεκριμένα ο 47χρονος, στις 3 Σεπτεμβρίου ενεπλάκη σε τροχαίο στη Σητεία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Πάντως για τις αστυνομικές αρχές παραμένει κρίσιμο ερώτημα το πως ο άνδρας κατάφερε να ενοικιάσει αυτοκίνητο, χωρίς δίπλωμα. Στο γραφείο επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο.

Παραμένει υπό κράτηση

Ο 47χρονος Σέρβος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα που θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider