ΑΑΔΕ: Νέα Πρόεδρος του δσ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών η Γενική Διευθύντρια Σοφία Ζήση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Νέα Πρόεδρος του δσ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών η Γενική Διευθύντρια Σοφία Ζήση
Διεθνής διάκριση για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με την ανάδειξη της Σοφίας Ζήση, Γενικής Διευθύντριας του Γενικού Χημείου του Κράτους, στον ρόλο της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών (ECHA).

Διεθνής διάκριση για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με την ανάδειξη της Σοφίας Ζήση, Γενικής Διευθύντριας του Γενικού Χημείου του Κράτους, στον ρόλο της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών (ECHA). Η Σοφία Ζήση εξελέγη για να ηγηθεί του έργου του Οργανισμού τα επόμενα χρόνια, μετά από ψηφοφορία των μελών του Συμβουλίου.

Η Γενική Διευθύντρια της ΑΑΔΕ διαδέχεται τον Paul Krajnik από το Αυστριακό Υπουργείο Γεωργίας, Δασοκομίας, Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Υδάτων, ο οποίος υπηρέτησε ως Πρόεδρος για δύο πλήρεις θητείες.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, συνεχάρη την Σοφία Ζήση, τονίζοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διεθνή αυτή διάκριση, που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, η οποία συντελείται από την Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

myDATA: Ε-mail από ΑΑΔΕ σε 155.415 επιχειρήσεις για παραστατικά - Τα πρόστιμα

Νέες Ταυτότητες: Σε λίγες ώρες έχουν κλειστεί 56.205 ραντεβού στο id.gov.gr

Νέες επιδοτήσεις 771 δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider