Ο Γιώργος Αποστολόπουλος γενικός γραμματέας ΕΔΣΝΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος γενικός γραμματέας ΕΔΣΝΑ
Ο Γ. Αποστολόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων».

«Ενισχύουμε την προσπάθεια εξεύρεσης οριστικών και βιώσιμων λύσεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου», τονίζει ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων γενικού γραμματέα στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Η επιλογή του γεν. γραμματέα έγινε με τη σύμφωνη θέση του προέδρου του ΕΣΔΝΑ, Μπάμπη Σιάτρα επί της σχετικής απόφασης του περιφερειάρχη, ο οποίος σε δήλωση του κάνει αναφορά στην πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει ο κ. Αποστόλόπουλος και στην αναμενόμενη συμβολή του για την οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει ότι: «Η νέα εποχή όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου έχει ήδη ξεκινήσει και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του ΕΔΣΝΑ, προκειμένου να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει τις ικανότητες να συνδράμει σε αυτό το απαιτητικό έργο, συμβάλλοντας στην επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε οριστικές και βιώσιμες λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν την Αττική, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την κυκλική οικονομία. Ο τρόπος για να τα καταφέρουμε, περνά μέσα από την μητροπολιτική διαχείριση των απορριμμάτων, με διαφάνεια και χρηστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων».

Σημειώνεται ότι ο Γ. Αποστολόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων», από το 2014 υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος ή πρόεδρος εταιριών του Δήμου Αθηναίων αλλά και ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ μέχρι το 2019 οπότε και ορίστηκε πρόεδρος στην Αναπτυξιακή εταιρεία της Αυτοδιοίκησης (Π.Ε.Τ.Α.).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το Τυχερό Έβρου επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Hellenic Train εγκαινιάζει τη νέα εμπορική πλατφόρμα για την αγορά εισιτηρίων

Παπαθανάσης: Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ψηφιακή εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία και ηλικιωμένων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider