Ουκρανική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξε κατά την διάρκεια της νύχτας τον σταθμό άντλησης πετρελαίου στην ρωσική πόλη Αντρεάπολ.
Ουκρανική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξε κατά την διάρκεια της νύχτας τον σταθμό άντλησης πετρελαίου στην ρωσική πόλη Αντρεάπολ, με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή πετρελαιοειδών και εν συνεχεία να προκληθεί πυρκαγιά, δήλωσε σήμερα πηγή της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε νωρίτερα ότι η αντιαεροπορική άμυνα ενεπλάκη και απέκρουσε ουκρανική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καταρρίπτοντας μεταξύ άλλων εννέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιοχή Τβερ στην οποία βρίσκεται ο σταθμός άντλησης πετρελαίου.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ