Θεσσαλονίκη: Έκρυβε την ηρωΐνη σε κρύπτη πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Έκρυβε την ηρωΐνη σε κρύπτη πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου
Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τα περαιτέρω.

Πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, στη θέση του συνοδηγού, έκρυβε ένας 43χρονος μία σακούλα που περιείχε σχεδόν 3 κιλά ηρωίνης.

Ο 43χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Δίωξης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Στην ειδική κρύπτη εντός του οχήματος που οδηγούσε, κατασχέθηκαν συνολικά 2 κιλά και 887 γραμμάρια της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν - επιπλέον - ποσότητα κοκαΐνης (46,19 γραμμάρια) και δύο κυνηγετικά όπλα που κατείχε χωρίς σχετική άδεια.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider