Πώς να θωρακίσετε την επιχείρησή σας από καταστροφές και τυχαία γεγονότα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς να θωρακίσετε την επιχείρησή σας από καταστροφές και τυχαία γεγονότα

Αποτελεί μια πραγματικότητα: Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ορθοποδήσουν μόνες τους μετά από μια καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει μια πυρκαγιά, μια πλημμύρα ή κάποιο άλλο τυχαίο γεγονός.

Ειδικά στη σημερινή εποχή που οι επιχειρήσεις καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η θωράκισή τους από ζημιές και απρόοπτα είναι επιβεβλημένη.

Σε αυτό το πλαίσιο η NP Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει μια πλήρη σειρά ασφαλιστικών προϊόντων για όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων:

Ασφάλιση περιουσίας/πυρός επιχείρησης

Πρόκειται για την πιο βασική μορφή ασφάλισης μιας επιχείρησης. Με τα προγράμματα ασφάλισης πυρός καλύπτονται οι ζημιές που προκαλούνται τόσο στον χώρο της επιχείρησης όσο και στο περιεχόμενο από πυρκαγιά και άλλους απρόβλεπτους κινδύνους.

Μάλιστα, η NP Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει μια σειρά από ξεχωριστά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης. Έτσι εκτός από τα NP ΤΡΙΑΙΝΑ ΒASIC και PLUS που είναι τα γενικά προγράμματα ασφάλισης καταστημάτων, υπάρχουν διαθέσιμα και τα προγράμματα:

- ΝP ΓΡΑΦΕΙΟ PLUS
Ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για όλα τα γραφεία (π.χ. ασφαλιστών, μηχανικών, ιατρών, λογιστών κλπ).
- NP ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
Σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει προστασία από τρείς βασικούς κινδύνους σε ένα βενζινάδικο την πυρκαγιά, την έκρηξη και τον σεισμό.
- ΝP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο, που καλύπτει τις ανάγκες του φαρμακείου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν περίπου 14.000 φαρμακεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
- ΝP ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
Πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του ζαχαροπλαστείου και του αρτοποιείου. Κάθε γειτονιά κάθε περιοχή έχει τουλάχιστον ένα.
- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ
Πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του μίνι μάρκετ της γειτονιάς.
- NP HOTEL
Πρόγραμμα σχεδιασμένο για την κάλυψη των ασφαλιστικών απαιτήσεων των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Ομαδική Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος

Έκτος από την ασφάλιση των εγκαταστάσεων και του περιεχομένου, πολύ σημαντική είναι και η ασφάλιση των εργαζομένων μιας επιχείρησης. Τα προγράμματα ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ καλύπτουν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις με στόχο να συμβάλλουν στην πρόσθετη προστασία τους, στην αύξηση της αποδοτικότητάς τους και στη δημιουργία καλού κλίματος στην επιχείρηση.

Σε αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνονται καλύψεις όπως η αποζημίωση λόγω θανάτου ή μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας. Ακόμη περιλαμβάνεται και αποζημίωση απώλειας εισοδήματος μετά από ατύχημα καθώς και ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα μετά από ατύχημα.

Η NP έχει δημιουργήσει ειδικά προγράμματα ομαδικής ασφάλισης Εκπαιδευτηρίων – Ταξιδιών – Κατασκηνώσεων και Camp, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ένα επαγγελματικό λάθος μπορεί πολλές φορές να κοστίσει ακριβά σε μια επιχείρηση ή έναν ελεύθερο επαγγελματία. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που επιτυχημένες επιχειρήσεις ή μικρά γραφεία λογιστών, δικηγόρων, μηχανικών και ιατρών αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω ενός λάθους που τους ανάγκασε να πληρώσουν μεγάλες αποζημιώσεις σε πελάτες τους.

Σημαντική προστασία απέναντι σε τέτοια απρόοπτα προσφέρουν τα ασφαλιστικά προγράμματα επαγγελματικής αστικής ευθύνης της NP Ασφαλιστική. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα ανάλογα με το κάθε επάγγελμα/είδος της επιχείρησης τα οποία καλύπτουν από γιατρούς, δικηγόρους και λογιστές έως εστιατόρια, ξενοδοχεία και πρατήρια καυσίμων.

Ασφάλιση Μεταφορών

Η μεταφορά εμπορευμάτων ή άλλων αντικειμένων θεωρείται ως η πιο «επιρρεπής» σε ζημιές λειτουργία μιας επιχείρησης. Η NP Ασφαλιστική προσφέρει τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλισης στον Κλάδο Μεταφορών, τα οποία μάλιστα προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Η ασφάλιση μεταφορών μηδενίζει την οικονομική ζημιά από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκύψει κατά την μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου, ενώ το κόστος της είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με την οικονομική αξία του μεταφερόμενου είδους.

Τεχνικές Ασφαλίσεις

Η ΝP Ασφαλιστική παρέχει και προγράμματα τεχνικών ασφαλίσεων που αφορούν τόσο τον τομέα των κατασκευών (Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα) όσο και στον τομέα της τεχνολογίας (Υπολογιστές, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός, Μηχανολογικός Εξοπλισμός, Μηχανήματα Έργου).

Η εταιρεία παρέχει προγράμματα κατά παντός κινδύνου (το οποίο σημαίνει πως ότι εξαιρείται καλύπτεται) τόσο για την περιουσία όσο και για την προστασία του εισοδήματος.

Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών

Πρόκειται για προγράμματα ασφάλισης, τα οποία καλύπτουν συστήματα φωτοβολταϊκών που είναι εγκατεστημένα: Στο έδαφος, στις στέγες, στις ταράτσες και στις προσόψεις κτιρίων. Τα προγράμματα της NP Ασφαλιστική καλύπτουν τόσο τις ζημιές κατά την εγκατάσταση όσο και τις ζημιές κατά τη λειτουργία των φωτοβολταϊκών.

Νομική Προστασία

Με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Νομικής Προστασίας, ο ασφαλισμένος καλύπτει τα έξοδα για την διεκδίκησή του ή την υπεράσπισή του στα ποινικά δικαστήρια. Ενδεικτικά καλύπτονται οι αμοιβές των δικηγόρων, τα δικαστικά έξοδα και τέλη, οι νόμιμες αποζημιώσεις πραγματογνωμόνων, τα έξοδα δικαστικών επιμελητών και άλλες δικαστικές δαπάνες.

Η NP Ασφαλιστική παρέχει προγράμματα Νομικής Προστασίας ειδικά διαμορφωμένα για γιατρούς και φαρμακοποιούς, λογιστές και φοροτεχνικούς καθώς και για άλλους ελεύθερους επαγγελματίες. Ακόμη διαθέτει πρόγραμμα νομικής προστασίας ενοχικών συμβάσεων αλλά και για ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider