Τις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ επισκέφθηκε, το περασμένο Σάββατο, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα από πρόσκληση της εταιρείας, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχτηκαν η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, ο Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ, ο βουλευτής Πέλλας, κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας, κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος και αρκετά στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας.
Η κα Χατζάκου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την επίσκεψη και ενημέρωσε για την καλή πορεία που διαγράφει η ΜΕΒΓΑΛ τα τελευταία χρόνια.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζόμενους και τόνισε τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, καθώς οι πωλήσεις στο εξωτερικό αποτελούν το 1/3 του συνολικού της τζίρου, με τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να ταξιδεύουν σε περισσότερες από 30 χώρες και στις πέντε ηπείρους.
«Χρηματοδοτούμε αυτόνομα τις επενδύσεις μας, που την τελευταία τριετία ξεπέρασαν τα 9 εκατ. Ως δυνατή ομάδα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή, επιθυμούμε να προσφέρουμε τα ελληνικά και θρεπτικά προϊόντα μας ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων που μας προτιμούν για έναν υγιεινό τρόπο ζωής» τόνισε.
Ο κ. Γεωργιάδης από την πλευρά του, δήλωσε την εξέχουσα σημασία της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τη ΜΕΒΓΑΛ εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας για την προσφορά της στην οικονομία της χώρας. Στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της εταιρείας, διοίκηση και εργαζόμενους, που πίστεψαν στη ΜΕΒΓΑΛ και κατάφεραν - οι πρώτοι επενδύοντας και οι δεύτεροι με τη στήριξή τους- να κρατήσουν όρθια την εταιρεία σε δύσκολους καιρούς.
Τόνισε ότι και ο ίδιος πιστεύει ιδιαίτερα στη θετική πορεία και στο μέλλον της εταιρείας, καθώς γνωρίζει την ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων ΜΕΒΓΑΛ ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες προϊοντικές προτάσεις της εταιρείας, όπως Harmony 1% με ανθόγαλα, γιαούρτι με μέλι και γκρανόλα, αλλά και μια ποικιλία τυριών, στα οποία η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και παράδοση από το 1950.