Έρχονται πολυτελείς σοκολάτες κατά παραγγελία από τη Nestle

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται πολυτελείς σοκολάτες κατά παραγγελία από τη Nestle
Για πρώτη φορά οι καταναλωτές στη Βρετανία θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους γεύση σοκολάτας.

Tη δυνατότητα να απολαύσουν μια νέα, χειροποίητη έκδοση της δημοφιλούς σολοκατένιας γκοφρέτας KitKat θα έχουν σύντομα οι καταναλωτές στη Βρετανία.

Οι λάτρεις της σοκολάτας, πέρα από τις κλασικές γεύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στους 1.500 πιθανούς συνδυασμούς γεύσεων, σε ένα από τα 30 πολυκαταστήματα John Lewis ή με μια παραγγελία στο ειδικό site KitKat Chocolatory, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Οι νέες σοκολάτες που θα κυκλοφορήσουν θα κοστίζουν περίπου 14 στερλίνες και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Nestlé, για πρώτη φορά οι καταναλωτές στη Βρετανία θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους σοκολάτα.

Οι επιλογές των συστατικών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ροδοπέταλα και κόκκους κακάο, ενώ δίνεται η δυνατότητα επικάλυψης με την ξεχωριστή Ruby σοκολάτα, που δίνει αυτήν την ιδιαίτερη ροζ απόχρωση. Επίσης θα διατίθενται «special edition» γεύσεις, όπως μαρμελάδες και ουίσκι με τζίντζερ.

Πρόκειται για μια «υπηρεσία» που ήδη διατίθεται εδώ και καιρό στην Ιαπωνία και την Αυστραλία. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, στην Ιαπωνία, η Kit Kat Chocolatory είναι εξαιρετικά δημοφιλής λόγω ονόματος! Το όνομα «Kit Kat» μοιάζει με το «kitto katsu» το οποίο σημαίνει «σίγουρα θα κερδίσεις» και θεωρείται τυχερό. Για αυτό το λόγο, τα συγκεκριμένα προϊόντα θεωρούνται ιδιαίτερα δημοφιλή δώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider