Συνεργασία Μασούτη - You.gr για Online αγορές

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία Μασούτη - You.gr για Online αγορές
Την έναρξη της συνεργασίας τους στις Online αγορές ανακοίνωσαν η εταιρεία Μασούτης και το you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest.

Την έναρξη της συνεργασίας τους στις Online αγορές ανακοίνωσαν η εταιρεία Μασούτης και το you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest.

Συγκεκριμένα οι επισκέπτες του eshop.masoutis.gr, θα έχουν πλέον πρόσβαση στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει το you.gr με χιλιάδες προϊόντα, σε 500 διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ αυτών εξοπλισμό πληροφορικής, smartphones και τηλεοράσεις, είδη για το σπίτι, είδη μόδας, είδη γυμναστικής, εργαλεία κλπ.

«Έτσι, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το αγαπημένο τους ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορούν να παραγγέλνουν και να γεμίζουν το καλάθι τους με όλα τα απαραίτητα, έχοντας ταυτόχρονα, όποτε χρειαστούν, άμεση υποστήριξη από δύο καταξιωμένους και έμπειρους οργανισμούς, που είναι προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών τους» όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα Μασούτης «μπήκε» στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω μιας εφαρμογής που ήταν διαθέσιμη στα κινητά πριν από 4 χρόνια. Με την έναρξη της πανδημίας τέθηκε σε λειτουργία και το eshop της εταιρείας. Παράλληλα πριν από περίπου δύο μήνες η εταιρεία είχε ξεκινήσει και συνεργασία με την πλατφόρμα box.gr.

Πηγές εταιρείας σημείωναν στο insider.gr ότι η πανδημία του κορονοϊού ουσιαστικά επιτάχυνε τις εξελίξεις όσον αφορά στις επενδύσεις στο ηλεκτρονικό κανάλι καθώς και ότι ενίσχυσή του έχει ενταχθεί πλέον στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι πριν από το δεύτερο lockdown οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στο eshop της εταιρείας έφταναν τις 10.000 ημερησίως, σχεδόν 10πλάσιες σε σχέση με έναν χρόνο πριν, που γίνονταν μόνο μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής.

Διαβάστε επίσης:

Πώς τα Online σούπερ μάρκετ «γλίτωσαν» τα ρεκόρ καθυστερήσεων στο δεύτερο lockdown

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider