Υπόθεση Kinder: Οι Αμερικανοί καλούνται να αποφύγουν 2 προϊόντα λόγω φόβων για σαλμονέλα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπόθεση Kinder: Οι Αμερικανοί καλούνται να αποφύγουν 2 προϊόντα λόγω φόβων για σαλμονέλα
H Ferrero ζήτησε την Τρίτη από τους Αμερικανούς καταναλωτές να μην καταναλώνουν συγκεκριμένα προϊόντα σοκολάτας Kinder που δεν είναι εγκεκριμένα για διανομή στη χώρα, προειδοποιώντας ότι ενδέχεται να προέρχονται από παρτίδα που ανακλήθηκε πρόσφατα στην Ευρώπη λόγω πιθανής μόλυνσης από έναν τύπο σαλμονέλας.

H Ferrero ζήτησε την Τρίτη από τους Αμερικανούς καταναλωτές να μην καταναλώνουν συγκεκριμένα προϊόντα σοκολάτας Kinder που δεν είναι εγκεκριμένα για διανομή στη χώρα, προειδοποιώντας ότι ενδέχεται να προέρχονται από παρτίδα που ανακλήθηκε πρόσφατα στην Ευρώπη λόγω πιθανής μόλυνσης από έναν τύπο σαλμονέλας.

Η μονάδα της εταιρείας ζαχαρωδών για τη Βόρεια Αμερική ανακάλεσε την περασμένη εβδομάδα τα προϊόντα Kinder Happy Moments Chocolate και Kinder Mix Chocolate Treats επειδή παρασκευάζονταν σε μια εγκατάσταση όπου εντοπίστηκε σαλμονέλα.

Η έκκληση της Τρίτης αφορά δύο προϊόντα στις ΗΠΑ: το Kinder Happy Moments Milk Chocolate and Crispy Wafers με ημερομηνία λήξης έως 18 Ιουλίου και το Kinder Mix Chocolate Treats Basket με ημερομηνία λήξης έως 30 Ιουλίου. Η ανάκληση δεν επηρεάζει άλλα προϊόντα Kinder που διανέμει ή πουλά ο αμερικανικός βραχίονας της Ferrero.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανακαλούνται όλες οι παρτίδες προϊόντων της Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

gazzetta
gazzetta reader insider insider