Twitter: Καθησυχαστικός ο Μασκ στους εργαζόμενους, δεν θα απολυθεί το 75%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Καθησυχαστικός ο Μασκ στους εργαζόμενους, δεν θα απολυθεί το 75%
Ωστόσο, αναμένεται πως με την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα πραγματοποιηθούν κάποιες απολύσεις.

Τους τυχόν ανήσυχους για το μέλλον τους εργαζόμενους προσπάθησε να καθησυχάσει το νέο «αφεντικό» του Twitter, Έλον Μασκ, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως δεν σχεδιάζει να προχωρήσει σε μείωση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας κατά 75%, με το που αναλάβει επισήμως την εταιρεία. Άλλωστε η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στα γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο διέψευσε πως οι σχεδιαζόμενες περικοπές θα «αγγίξουν» αυτά τα επίπεδα.

Ωστόσο, αναμένεται πως με την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα πραγματοποιηθούν κάποιες απολύσεις. Ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου έκανε άλλωστε θεαματική είσοδο στα κεντρικά γραφεία του Twitter, καθώς εισήλθε κουβαλώντας στα χέρια του ένα νεροχύτη, κάνοντας απευθείας αναφορά στην αγγλική έκφραση «sink in», όπου σημαίνει χωνεύω, αλλά παράλληλα το sink έχει και τη σημασία του νεροχύτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ άλλαξε την περιγραφή του λογαριασμού του στην πλατφόρμα σε Chief Twit. Η κίνηση ήρθε καθώς την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει δικαστήριο του Ντέλαγουερ στον Μασκ για την εξαγορά της εταιρείας και καθώς οι δύο πλευρές σπεύδουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μασκ: Έως την Παρασκευή η συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

ΗΠΑ: Αναληθή τα δημοσιεύματα περί κυβερνητικού ελέγχου δραστηριοτήτων του Έλον Μασκ

Shell: Στοπ στο σερί των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων ρεκόρ - Αυξάνει το μέρισμα που θα διανεμηθεί

gazzetta
gazzetta reader insider insider