Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση HORECA 2023 - Γεωργιάδης: Θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση HORECA 2023 - Γεωργιάδης: Θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών
Άνοιξε τις πύλες της το πρωί της Παρασκευής η έκθεση HORECΑ 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με περισσότερους από 500 εκθέτες να υποδεχτούν από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα χιλιάδες επισκέπτες.

Άνοιξε τις πύλες της το πρωί της Παρασκευής η έκθεση HORECΑ 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης.

Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, συνολικά 500 εκθέτες υποδέχονται στα περίπτερά τους -τα οποία καλύπτουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας- χιλιάδες επισκέπτες και δη ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων αλλά και της οργανωμένης λιανικής, καθώς και πλήθος από baristas, bartenders, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και f&b managers που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

«Κάναμε πέρυσι τα εγκαίνια της έκθεσης για πρώτη φορά μετά την πανδημία και ήμασταν κάπως διστακτικοί. Τελικά πήγαμε πάρα πολύ καλά», δήλωσε κατά την τελετή εγκαινίων της έκθεσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας παράλληλα πως «φέτος θα πάμε ακόμη καλύτερα».

«Φέτος θα έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών. Φέτος θα κλειστούν οι περισσότερες συμφωνίες και τα περισσότερα συμβόλαια όλων των εποχών», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό των εκθέσεων στις δύσκολες στιγμές.

«Ο τουρισμός της Ελλάδας αλλάζει πίστα και πλέον έχει αλλάξει το μοντέλο του τουριστικού προϊόντος, καθώς όποιος έρχεται στη χώρα, ξοδεύει πια περισσότερα», σημείωσε.

«Με αισιοδοξία προχωρούμε σε δύσκολες συνθήκες», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στη δική του εισήγηση στην τελετή των εγκαινίων, ενώ αναφερόμενος στα στοιχεία των προκρατήσεων, εκτίμησε πως το 2023 θα είναι μια πάρα πολύ καλή τουριστική χρονιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider