ΗΠΑ: Αύξηση κερδών για την Deere, με ενίσχυση των παραδόσεων και των τιμών πώλησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Αύξηση κερδών για την Deere, με ενίσχυση των παραδόσεων και των τιμών πώλησης
Τα συνολικά έσοδα της Deere διαμορφώθηκαν σε 12,65 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 32% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Ανοδικά κινήθηκαν τα κέρδη της αμερικανικής Deere για το α' τρίμηνο του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία κατασκευής βιομηχανικών μηχανημάτων και εργαλείων ωφελήθηκε από την αύξηση της ζήτησης και των υψηλότερο κόστος πώλησης των προϊόντων της.

Τα συνολικά έσοδα της Deere διαμορφώθηκαν σε 12,65 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 32% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 11,34 δισ. δολαρίων.

Τα διαμοιραζόμενα κέρδη έφτασαν τα 1,92 δισ. δολάρια ή 6,55 δολάρια ανά μετοχή από 903 εκατ. ή 2,92 δολάρια ανά μετοχή το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Για το σύνολο του 2023, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει κέρδη μεταξύ των 8,75 δισ. και των 9,25 δισ. δολαρίων έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για κέρδη μεταξύ των 8 δισ. και των 8,5 δισ. δολαρίων.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Deere σημειώνει κέρδη άνω του 3% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz: Αύξηση 63% στα έσοδα - Αναμένει στασιμότητα στις πωλήσεις για το 2023

Hermes: Αύξηση εσόδων 23%, με ώθηση από τη ζήτηση στις ΗΠΑ

Η ενεργειακή κρίση έφερε ζημίες 19,1 δισ. ευρώ στην Uniper για το 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider