Business My Lidl Card: O καλύτερος τρόπος επιβράβευσης των εργαζομένων σας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Business My Lidl Card: O καλύτερος τρόπος επιβράβευσης των εργαζομένων σας
Mε την Κάρτα Προνομίων Business της Lidl Ελλάς μπορείτε να κάνετε κάθε ημέρα των εργαζομένων σας ξεχωριστή.

Mε την Κάρτα Προνομίων Business της Lidl Ελλάς μπορείτε να κάνετε κάθε ημέρα των εργαζομένων σας ξεχωριστή.

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες που κάθε χρόνο ξεχωρίζουν για το εργασιακό τους περιβάλλον αγκαλιάζουν μια κουλτούρα αναγνώρισης και δίνουν στους εργαζόμενούς τους την ευκαιρία να νιώθουν συχνά την επιβράβευση. Εάν, λοιπόν, ψάχνετε κι εσείς έναν τρόπο να επιβραβεύσετε τους συνεργάτες σας και να τους προσφέρετε τη χαρά ενός μοναδικού δώρου, τότε η Κάρτα Προνομίων Business της Lidl Ελλάς είναι εδώ για εσάς.

Πρόκειται για ένα νέο και καινοτόμο εμπορικό προϊόν, το οποίο απευθύνεται σε νομικά πρόσωπα, αποκτάται με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια και είναι εύκολο και απλό στη χρήση του, γιατί λειτουργεί όπως μια οποιαδήποτε δωροκάρτα.

Είναι μεταβλητής αξίας, μπορεί να επαναφορτιστεί (εντός ενός έτους από την αρχική ενεργοποίησή της) και μπορεί επίσης να μεταβιβαστεί χωρίς περιορισμούς καθώς δεν είναι προσωπική. Παράλληλα, εξαργυρώνεται σε όλα τα καταστήματα της Lidl Ελλάς, ενώ προσφέρει μεγαλύτερο όφελος, δεδομένων των ανταγωνιστικών τιμών μας στην αγορά.

Επιβραβεύστε τους εργαζομένους, ευχαριστείστε τους συνεργάτες ή τους πελάτες της εταιρείας σας ή και τους φίλους που στηρίζουν τον οργανισμό σας, με την Κάρτα Προνομίων Business.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://www.lidl-hellas.gr/plirofories/cards.

Για την παραγγελία Καρτών Προνομίων Business, υποβάλετε το αίτημά σας στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελάτων της Lidl Ελλάς, μέσω της φόρμας που θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/contactsupport.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 800 111 3333 για κλήσεις από σταθερά (χωρίς χρέωση), ή στο +30 2311 768 568 για κλήσεις από κινητά (αστική χρέωση). Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα–Σάββατο: 8:00–18:00.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider