Το Twitter αύξησε τους χαρακτήρες σε 10.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Twitter αύξησε τους χαρακτήρες σε 10.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος
Oι ειδικοί εκτιμούν πως η κίνηση της εταιρείας γίνεται για να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους. 

Το Twitter θα επιτρέπει πλέον στους κατόχους του μπλε σήματος (Twitter Blue) να κάνουν αναρτήσεις 10.000 χαρακτήρων που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 λέξεις. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα υποστηρίζει τη μορφοποίηση κειμένου με έντονους (bold) και πλάγιους (italic) χαρακτήρες, διευκολύνοντας την ανάγνωση μεγάλων κειμένων.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία αύξησε το όριο χαρακτήρων σε 4.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος, θέλοντας να ενθαρρύνει τους συγκεκριμένους χρήστες να δημοσιεύουν μεγαλύτερες αναρτήσεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κίνηση της εταιρείας γίνεται για να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους.

Επί του παρόντος, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα των 2,99, 4,99 και 9,99 δολαρίων. Οι κανόνες του Twitter αναφέρουν ότι οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν 10.000 ενεργούς χρήστες και να έχουν κάνει τουλάχιστον 25 αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες για να είναι επιλέξιμοι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Βγάζω 36.000 ευρώ μηνιαίως και δουλεύω 2 ώρες» - Τα «μυστικά» 33χρονης μητέρας

«Αμετακίνητος» από τον «θρόνο» του Μπερνάρ Αρνό: Κέρδισε 12 δισ. ευρώ σε 1 ημέρα

Μητσοτάκης: Ανεδαφικές οι εξαγγελίες Τσίπρα – Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα

gazzetta
gazzetta reader insider insider