Goldman Sachs: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο α' τρίμηνο - «Σώθηκαν» τα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο α' τρίμηνο - «Σώθηκαν» τα κέρδη
Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Goldman Sachs στο α' τρίμηνο του 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική επενδυτική τράπεζα.

Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Goldman Sachs στο α' τρίμηνο του 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική επενδυτική τράπεζα.

Ειδικότερα, τα κέρδη της Goldman Sachs στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου ανήλθαν στα 8,79 δολάρια/μετοχή, υψηλότερα από την εκτίμηση της Refinitiv για κέρδη 8,10 δολαρίων/μετοχή.

Ωστόσο, τα έσοδα ύψους 12,22 δισ. δολαρίων που κατέγραψε η τράπεζα υπολείπονται των εσόδων 12,79 δισ. δολαρίων που ανέμεναν οι οικονομολόγοι.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, οι JPMorgan Chase, Citigroup και Wells Fargo ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών για τις επιδόσεις του στο προηγούμενο τρίμηνο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από την κατάρρευση των περιφερειακών τραπεζών SVB και Signature Bank, γεννώντας φόβους για συνολικόιτερη κρίση στο τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Goldman Sachs υποχωρεί σχεδόν 1,1% στην διάρκεια του 2023, αποδίδοντας αισθητά καλύτερα σε σχέση με τον τραπεζικό δείκτη, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει υποχωρήσει κατά 17%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Johnson & Johnson: Άνοδος 5,6% των πωλήσεων στο α' τρίμηνο - Αναθεώρηση του guidance

EasyJet: «Βλέπει» καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη για το 2023, εν μέσω ισχυρής ταξιδιωτικής ζήτησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider