Το «σύμπαν» της Novibet είναι ένας κόσμος που αναπτύσσεται συνεχώς

Νατάσσα Σχοινά
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το «σύμπαν» της Novibet είναι ένας κόσμος που αναπτύσσεται συνεχώς
Οι στρατηγικές κινήσεις ανάπτυξης που έκανε η εταιρεία τους τελευταίους μήνες

Οι στρατηγικές κινήσεις ανάπτυξης που έκανε η εταιρεία τους τελευταίους μήνες

Από το 2010 που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της, η Novibet παρέχει αδιάλειπτα κορυφαίες GameTech υπηρεσίες, ακολουθώντας μία δυναμική πορεία επέκτασης, με παρουσία πλέον σε οχτώ χώρες σε Ευρώπη και Αμερική: Ελλάδα, Μάλτα, Ιταλία, Ιρλανδία, Μεξικό, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Χιλή. Έχοντας ως βασική δέσμευση να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας στα μέλη της, η εταιρεία εξελίσσεται σταθερά, διαμορφώνοντας τις εξελίξεις μίας αγοράς που χαρακτηρίζεται από διαρκώς μεταβαλλόμενες τεχνολογίες αλλά και υψηλές προσδοκίες του κοινού.

Οι τελευταίοι μήνες για τη Novibet χαρακτηρίζονται από μία σειρά στρατηγικών κινήσεων που υποδηλώνουν την ανοδική τροχιά ανάπτυξης στην οποία κινείται η εταιρεία: επεκτάσεις, χορηγίες, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του αθλητισμού αλλά και συνεχής αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού με πολλαπλές θέσεις εργασίας, συνθέτουν το παζλ της τελευταίας περιόδου.

Προσφορά πληθώρας νέων θέσεων εργασίας

Κάθε μήνα, η Novibet έχει ανοιχτές πάνω από 40 θέσεις εργασίας και, μάλιστα, σε όλους τους τομείς. Technology, Marketing, Legal, HR, Customer Experience, είναι μόνο μερικά από τα τμήματα της εταιρείας που περιμένουν νέους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα σε ένα επιτυχημένο και συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον, όπως αυτό της Novibet, που έχει λάβει πιστοποίηση Great Place to Work για δύο συνεχόμενες χρονιές (2022 & 2023). Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2023, η εταιρεία επεκτάθηκε σε νέα γραφεία, διαθέτοντας πλέον τρία hubs στην Ελλάδα και ένα στην Μάλτα, απασχολώντας πάνω από 650 εργαζομένους.

Ισχυρή παρουσία στη Λατινική Αμερική

Η επιτυχία της Novibet δε σταματά στην Ελλάδα. Αφότου ανακοίνωσε την έναρξη των χορηγικών της δραστηριοτήτων στη Βραζιλία με την ιστορική ομάδα Fortaleza της Βραζιλίας, το ταξίδι της στη Λατινική Αμερική συνεχίζεται με δύο ακόμα χώρες, τη Χιλή και το Εκουαδόρ.
Συγκεκριμένα, το όνομα της Novibet θα φέρει η επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Huachipato που ιδρύθηκε το 1947, μία εμφάνιση που θα ακολουθήσει τους παίκτες σε όλους τους αγώνες των επόμενων ετών στο Εθνικό Πρωτάθλημα αλλά και στο Copa Χιλής.

Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO Novibet /  Marcelo Paz, Πρόεδρος Fortaleza EC

Ταυτόχρονα, για τα επόμενα τρία χρόνια, η Novibet θα βρίσκεται στις επίσημες εμφανίσεις της Emelec Sport Club του Εκουαδόρ, σε κάθε αγώνα της ομάδας συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πρωταθλήματος, του Conmebol Copa Sudamericana και του Copa Ecuador.

Πρόσφατα, μάλιστα, ανακοινώθηκε άλλη μία μεγάλη χορηγία της Νovibet, αυτή για την ομάδα Magallanes της Χιλής, η οποία διαγωνίζεται από το 2023 παίζει στην Primera División.

Arturo Vidal: Ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Novibet

Παράλληλα, η Novibet συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού, αθλητές που έχουν σημαδέψει με την καριέρα τους τις ζωές εκατομμυρίων θεατών και φιλάθλων. Τρανό παράδειγμα είναι η περίπτωση του χιλιανού ποδοσφαιριστή Arturo Vidal που παίζει στη Βραζιλιάνικη ποδοσφαρική ομάδα Flamengo αλλά και στην Εθνική Ομάδα της Χιλής, ενώ παράλληλα κέρδισε το υποκοριστικό «Il Guerriero», δηλαδή «Ο Μαχητής», εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του στη Juventus. Ο Vidal που έχει κερδίσει από το 2007 πάνω από 130 εμφανίσεις για την Εθνική Ομάδα της Χιλής, είναι πλέον ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής του brand και θα μοιραστεί την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με τη Novibet. Το σχετικό post που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram μετράει πάνω από 222 χιλιάδες likes, με τους followers του να γιορτάζουν αυτήν τη σπουδαία εξέλιξη μαζί του.

Κώστας Τσιμίκας: Ο νέος πρεσβευτής στη Συμμαχία Αγάπης ‘Giant Heart’

Η καταμέτρηση σπουδαίων ονομάτων που συνεργάζονται με τη Novibet δε σταματά. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της novibet με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο αμυντικός της Liverpool Κώστας Τσιμίκας που αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας και στην Premier League της Αγγλίας προστίθεται στη λίστα των πρεσβευτών της Συμμαχίας Αγάπης της Νovibet. Με αυτήν την προσθήκη, η εταιρεία ενισχύει ακόμα περισσότερο το μεγάλο έργο της που αποσκοπεί στο να βελτιωθούν έμπρακτα οι ζωές πολλών συνανθρώπων μας.

Η Συμμαχία Αγάπης Giant Heart, από τον Μάιο του 2021 που συστάθηκε, μετράει πολλές και σημαντικές δράσεις, όπως η υποστήριξη οργανισμών με σημαντικό έργο κοινωνικής προσφοράς και το διευρυμένο πρόγραμμα ανακαίνισης γηπέδων σε όλη την Ελλάδα, προάγοντας τις αξίες του αθλητισμού, ειδικά ανάμεσα στους νέους.

Χορηγίες σε κορυφαίες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, συνεργασίες με σπουδαία ονόματα αθλητών που έχουν προσφέρει συγκινήσεις στο κοινό με τα παιχνίδια τους αλλά και ένα συνεχές κάλεσμα προς το κοινό να γίνει μέλος του αναπτυσσόμενου δυναμικού της. Το σύμπαν της Novibet δε σταματά να αναπτύσσεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider