ReDePlan: Νέος πρόεδρος o Σωκράτης Μπαλτάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ReDePlan: Νέος πρόεδρος o Σωκράτης Μπαλτάς
«Ο σκοπός μας παραμένει «η Περιβαλλοντική, Λειτουργική, Πολιτιστική και Αισθητική αναβάθμιση του δομημένου χώρου» ανέφερε ο κ. Μπαλτάς.

Στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας με εκλογή στην θέση του Προέδρου του Σωκράτη Μπαλτά προχωρεί η ReDePlan, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

«Αναζωογονούμε το αστικό τοπίο (Revitalizing), αναπτύσσουμε σύγχρονες πόλεις (Developing), σχεδιάζουμε ένα βιώσιμο μέλλον (Planning), είναι οι τρεις πυλώνες της εταιρείας, που το 2024 κλείνει τα 20 έτη λειτουργίας της και συνεισφοράς στην εξέλιξη του δομημένου περιβάλλοντος παρέχοντας υπηρεσίες διοίκησης έργου (project management), εκπόνησης τεχνικών και ειδικών μελετών, συμβουλευτικής και υποστήριξης κυκλικής οικονομίας & ανάπτυξης συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης».

Όπως αναφέρει ο κ. Μπαλτάς: «Η ReDePlan, δύο δεκαετίες τώρα, παραμένει μια εταιρεία με σαφές όραμα και στόχους. Η ματιά μας για τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι πολυπαραμετρική στο πλαίσιο των απαιτήσεων της εποχής για ηθική διοίκηση και ορθολογική διαχείριση.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να είμαστε leaders στα ζητήματα οργάνωσης της επιχειρηματικότητας και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το πεδία της δραστηριότητάς μας σε όλες τις δομές του δομημένου περιβάλλοντος, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες Project Management και Tεχνικού Συμβούλου. Ο σκοπός μας παραμένει «η Περιβαλλοντική, Λειτουργική, Πολιτιστική και Αισθητική αναβάθμιση του δομημένου χώρου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΙΑΣ ΑΕ: «Άλμα» 19% στα κέρδη μετά από φόρους το 2022 - Στα 4,73 εκατ. ευρώ

Ούζο Βαρβαγιάννη: Προχωρά σε νέα επένδυση για αύξηση της παραγωγής

Trikalinos: Η εταιρεία που μεταφέρει το «ελληνικό χαβιάρι» μέχρι και την Ιαπωνία

gazzetta
gazzetta reader insider insider