Threads: Το «Twitter της Meta» έφτασε τους 70 εκατ. χρήστες σε 2 μέρες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Threads: Το «Twitter της Meta» έφτασε τους 70 εκατ. χρήστες σε 2 μέρες
Το Threads κατατάσσεται επί του παρόντος στο Νο. 1 μεταξύ των δωρεάν εφαρμογών στο App Store της Apple στις ΗΠΑ.

Τους 70 εκατ. χρήστες έφτασε το Threads, το νέο app της Meta που έχει χαρακτηριστεί «αντίπαλος» της Twitter, μέσα σε 2 μέρες από την έναρξη της λειτουργίας του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανέφερε σε δήλωση του πως η εξέλιξη «ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

Όπως σημειώνει το Bloomberg, το Threads ξεκίνησε την Τετάρτη ως «απειλή» στο Twitter του Έλον Μασκ, το οποίο είχε 237,8 εκατομμύρια χρήστες τον Ιούλιο του 2022, αλλά έχει επίσης υποστεί διαμάχες. Στο Threads, το οποίο μοιάζει πολύ με την εμφάνιση του Twitter, οι άνθρωποι μπορούν να δημοσιεύουν κείμενο και συνδέσμους και να απαντούν ή να αναδημοσιεύουν μηνύματα άλλων.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις υπάρχουσες λίστες οπαδών και τα ονόματα λογαριασμών τους από το Instagram, την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο της Meta, η οποία μετρά μεγάλες μάρκες, διασημότητες και δημιουργούς μεταξύ των περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων χρηστών της. Το Threads κατατάσσεται επί του παρόντος στο Νο. 1 μεταξύ των δωρεάν εφαρμογών στο App Store της Apple Inc. στις ΗΠΑ.

«70 εκατομμύρια εγγραφές στο Threads από σήμερα το πρωί», ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του Threads. «Αυτό ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Πόλεμος» Μασκ - Ζούκερμπεργκ: Το Twitter απειλεί με μήνυση τη Meta για το Threads

gazzetta
gazzetta reader insider insider