Οι 10 καλύτερες διεθνείς αεροπορικές το 2023

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι 10 καλύτερες διεθνείς αεροπορικές το 2023
Στο Νο 1 της κατάταξης «πέταξε» η Japan Airlines, με συνολική βαθμολογία 8,28.

Λίστα με τις καλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως συνέταξε η Bounce, εταιρεία αποθήκευσης συσκευών. Για να φτάσει στο αποτέλεσμα, συνέκρινε 60 εταιρείες από όλο τον κόσμο με κριτήρια, όπως έγκαιρες αφίξεις, ακυρώσεις, πτήσεις, βαθμολογία γεύματος, ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης, άνεση καθίσματος, βαθμολογία προσωπικού κλπ

Στο Νο 1 της κατάταξης «πέταξε» η Japan Airlines, με συνολική βαθμολογία 8,28. Η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία συγκέντρωσε 4 στους 5 βαθμούς, στα γεύματα, την άνεση καθισμάτων, την εξυπηρέτηση προσωπικού και την ψυχαγωγία κατά την πτήση. Είχε επίσης ρεκόρ 88,36% στις έγκαιρες αφίξεις, σύμφωνα με την Bounce.

Η Japan Airlines προσφέρει πολλά απευθείας δρομολόγια από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τους μεγάλους κόμβους μεταφορών της Ιαπωνίας όπως το Τόκιο, την Οσάκα και τη Ναγκόγια. Οι δραστηριότητες της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνουν διεθνείς και εγχώριες υπηρεσίες επιβατών και φορτίου σε 220 προορισμούς και 35 χώρες παγκοσμίως.

Η Singapore Airlines αναδείχτηκε ως η 2η καλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με την Bounce 2023. Συγκέντρωσε 7,63 βαθμούς και, ισοφαρίζοντας με την Iberia Airlines, πέτυχε το καλύτερο ποσοστό στις ακυρώσεις (0,03%).

Στο παρελθόν, η Singapore Airlines είχε λάβει τη διάκριση «Καλύτερη Αεροπορική Καμπίνα» της Skytrax ενώ και φέτος ψηφίστηκε ως η Καλύτερη αεροπορική εταιρεία για πέμπτη φορά καθώς και ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Πρώτης Θέσης. Η Skytrax την έχει αξιολογήσει ως αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων. Η εταιρεία εκτελεί δρομολόγια σε 34 χώρες.

Οι 10 καλύτερες διεθνείς αεροπορικές το 2023

1.Japan Airlines
2.Singapore Airlines
3. Qatar Airways
4. Korean Air
5. Vistara
6. All Nippon Airways
7. Ethiopian Airlines
8. Air India
9. Azul Airlines
10. Emirates and Vietnam Airlines (tie)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε ποιες πολιτείες των ΗΠΑ πηγαίνουν οι νέοι και πλούσιοι

gazzetta
gazzetta reader insider insider